Рафи с акустичен концерт в Sofia Live Club


Рафи с акустичен концерт в Sofia Live Club

4456

Рафи ще излезе на сцената в Sofia Live Club за акустичен концерт, определен от него като "брутален", от 22.30 ч. тази събота, 9 април.

Певецът ще представи на живо за първи път новата си песен - баладата "Намери ме". Сцената ще бъде специално разширена, за да побере 11 от най-добрите музиканти, артисти и танцьори в страната. Ангел Дюлгеров (соло китара, вокал), Радо Казасов (барабани и перкусия), Пламен Денчев (клавири, вокал), Владислав Мичев (тромбон, синт.), Евгени Димитров (бас), Катя Кръстева (вокал) и чаровната фурия от последния сезон на X FactorАлександрина Макенджиева, ще нажежат градуса на купона до краен предел, а извънземните танцьори от Sky Walkers ще поддържат ритъма на феновете, обясниха организаторите.

Освен разширяването на сцената, за да може да побере Рафи и концертната му група и танцьорите, ще бъдат доставени и допълнителни светлинни и визуални ефекти в клуба. "Приготвили сме наистина красиво музикално шоу изцяло на живо с едни от най-добрите музиканти у нас", сподели певецът, подчертавайки, че "сега иска да каже нещо по-любовно".
 
Новото самостоятелно парче на Рафи - "Намери ме", е първата балада в репертоара му. Музиката и текстът са дело на Владимир Михайлов, аранжиментът - на Борислав Бояджиев - Борче, а оркестрацията на Румен Бояджиев - син. В един от най-мащабните проекти на българската поп сцена участват Софийски солисти и повече от 100 души, което превръща парчето в една от песните с най-много студийни музиканти през последните години у нас. Клипът е дело на Nu Boyana Film Studios и Boyana 2 You, а режисьор на красивата балада е Любомир Печев. Певецът разкрива, че цялото видео (кадър на снимката) е за търсенето на любовта на един мъж и една жена, в два паралелни свята. "Винаги съм искал да направя балада, просто сега дойде моментът" - споделя вокалистът - "Снимките към клипа наистина вдигнаха летвата на музикалните продукции в България. Искахме да създадем нещо качествено и мащабно и смятам, че с екипа ми успяхме да го направим". Младият изпълнител доверява, че част от клипа е заснет на снимачната площадка на хитовата продукция с участието на Джерард Бътлър, London Has Fallen, а впечатляващите кадри с оркестър от върха на небостъргач в центъра на София са реализирани с помощта на 150-метров кран, който е издигнал 200 килограмовия бял роял на хеликоптерна площадка.

"Намери ме" е вторият ми самостоятелен продукт, а през 2017 планирам да озаглави и първия ми албум, защото авторската музика е важна за мен", казва Рафи.

Интересни новини около концерта и на: RAFFILiveInConcert@SLC

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички