Лятото идва по-рано с Mustak Swing


Лятото идва по-рано с Mustak Swing

4436

The Smugglers Collective и Мустак парти обединяват сили за първото по рода си Mustak Swing събитие, което ще се състои в голямата зала на столичния клуб Mixtape 5 този петък, 8 април.

Специален гост ще бъде Swing’n’Bass сензацията Mista Trick - главен  "виновник" за смесването електро суинга и дръм-ен-бейса, който пристига директно от Лондон.

В сетовете на Mista Trick в суинг и ритъм-ен-блус класиките от първата половина на 20 век е инжектирана свежа доза Drum’n’Bass за една наистина експлозивна комбинация, която ще накара всеки да затанцува.

Mustak Swing е събитие, в което се вплитат 3 неща: електро суингът на The Smugglers Collective, виртуозните миксове на Мустак партито и Camp Sessions и усещането, че пролетта е тук, а лятото чука на вратата. Преди и след Mista Trick зад пулта освен суинг контрабандистите ще застанат и Emil Prize със специален Drum’n’Bossa сет, както и Harry Kash.

Приятелите от Bradabrat и Goodink, ще дават съвети за това как да поддържате мустаците, брадите и татуировките си на щанда им в клуба, както и да разберете повече за продуктите, които предлагат. А на входа ще има изкуствени мустаци за всеки желаещ да се дегизира.

Mustak Swing ще започне в 22.30 ч. Преди 00.00 входът ще е 8 лв., а след това - 10 лв. Всеки мъж с добре оформен мустак ще има привилегията да влезе безплатно и да се наслади на музиката на Mista Trick и локалния съпорт.

Mista Trick: https://www.facebook.com/mistatrick
Mustak Swing: https://www.facebook.com/events/101600525513499

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички