Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Билетите за концерта на Брайън Адамс в София вече са в продажба


Билетите за концерта на Брайън Адамс в София вече са в продажба

4344

Билетите за концерта на Брайън Адамс (Bryan Adams) - една от най-големите звезди в историята на музиката, у нас вече са в продажба, известиха организаторите на събитието Moko Solution и NuCoast.

Както е известно, музикантът с над 30-годишна кариера и множество хитове по върховете на класациите, ще разтърси столичната зала "Арена Армеец" на 11 октомври. Билети за шоуто могат да бъдат закупени чрез мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн цени от 60 до 120 лв.

Концертът ще бъде в част от световното турне "Get Up", което стартира в Хюстън (САЩ) на 8 април и ще премине през най-големите градове в Северна Америка и Европа. Българската публика ще може да се наслади на най-големите хитове на Адамс, измежду които неостаряващи класики като "Run To You", "Everything I Do (I Do It For You)", "Please Forgive Me" и много други.

Брайън Адамс е със статут на една от най-големите легенди в историята на музиката с продадени над 65 милиона албума и безброй хитове. Бил е №1 в над 40 държави и е изнасял концерти на шест континента. Удостоен е с Ордена на Канада, въведен е в Канадската зала на славата и има звезда на Канадската алея на славата, както и на тази в Холивуд. Певецът от години поддържа връзка с личната си асистентка Алисия Грималди, от която има две дъщери - Марибела Бъни и Лула. Едно от хобитата му е фотографията, на която се посвещава с голям успех, снимайки сесии за най-престижните модни издания.

Адамс е роден в Кингстън, Канада, в семейството на военно аташе. Заради професията на неговия баща, детството му преминава в различни страни като Великобритания, Канада, Израел, Франция, Португалия и Австрия. Брайън започва музикалната си кариера на 15-годишна възраст, когато напуска училище и започва да свири в групите Shock и Sweeny Todd.

Първият му самостоятелен проект излиза през 1980 и носи неговото име. През 1984 албумът "Reckless" го изстрелва на върха, достигайки №1 в класациите по цял свят. Шест песни от него стават хитове, сред които са и класиките "Run To You", "Summer Оf ’69" и "Heaven".

"Waking Up The Neighbours" чупи всички рекорди през 1991. Хитът "Everything I Do (I Do It For You)" не слиза от върха на класациите в Англия цели 16 седмици и продава над пет милиона копия в САЩ. За това парче Адамс печели "Грами". В продължение на годините е бил номиниран три пъти за "Оскар" и веднъж за "Златен глобус". Следват още много албуми и хитовете "Can’t Stop This Thing We Started", "Thought I Died And Gone To Heaven", "Please Forgive Me", "Have You Ever Really Loved A Woman", "The Only Thing That Looks Good On Me Is You", "18 Til I Die" и много други. През годините е записвал съвместни парчета с най - големите световни звезди – от Тина Търнър и Мелани Си (Spice Girls) до Род Стюърт и Стинг.

Тринадесетият студиен албум на изпълнителя, наречен "Get Up", излезе през октомври миналата година.  Продуциран от легендарния фронтмен на ELO Джеф Лин и дългогодишния сътрудник на Адамс Джим Валънс, дискът включва девет нови песни и четири акустични версии.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички