Водка с екстракт от женско биле за Ensiferum в България


Водка с екстракт от женско биле за Ensiferum в България

4661

Метъл машината Ensiferum (Енсиферум) ще смазва частите си с финска водка с екстракт от женско биле и българска шкембе чорба, известиха от АРТ БГ, организиращи концерта в столичния клуб Mixtape 5 на 13 април.

Както е известно, съпорт на хедлайнърите ще окажат симфоничната дет перла на Италия Fleshgod Apocalypse и датчаните Heidra. Финландците ще представят  актуалния си албум "One Man Army", който зае първо място в класацията на списание Rreverb за най-добър метъл албум 2015. Дискът избухна със смес от зареждащи ритми, траш китари, заразяващи мелодии и хорово пеене с нюансен клавир, акустични паузи, чисти и остри вокали. "Свиренето е превъзходно, а оркестрацията - епична!", отбеляза френското издание. Класацията излезе като по поръчка преди Коледа, почти едновременно с предпразничното видео, което групарите аписаха като поздрав към българските фенове в малкото свободни часове, с които разполагаха по време на интензивното си турне във Финландия.

Всички от 40-членната метъл армия, която пристига за шоуто, са единодушни, че шкембе чорбата трябва да е част от менюто по време на престоя им в България. Оставайки верни на родния финландски вкус, в бекстейджа на клуба ще се вдигат наздравици с водка Koskenkorva с вкус на лакрици (екстракт от билката женско биле). Питието е с десетилетна история и е най-популярната и продавана водка във Финландия.

Почерпка ще има и за феновете, закупили билети в предварителна продажба. Пропуски за концерта - чрез мрежата на Eventim.

Return Оf Тhe One Man Army Tour на Ensiferum - първа самостоятелна изява на бандата в България, е начало на поредицата от концерти Made in Finland, представени от АРТ БГ у нас.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/183797995290949

Видеопоздрав към българските фенове:

https://youtu.be/xAIohYeSZ-0

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички