Live Impressions Show събра феновете на Рафи в Sofia Live Club


Live Impressions Show събра феновете на Рафи в Sofia Live Club

4725

Брутално шоу поднесе на феновете си Рафи Бохосян в Sofia Live Club на 9 април.

Сетът бе разделен на три части, представени на специално разширената за случая сцена. Певецът даде старт на купона със своя концертен бенд, който изправи на крака всички фенове, премина през страхотен акустичен пърформънс и зарадва публиката със специален микс от превъплъщения.

Гласовитият вокалист започна Live Impressions Show-то с фантастична имитация на Дони, която преля в наелектризиращо изпълнение на Фреди Меркюри, последваха Бий Джийс, "All Оf Мe" на Джон Леджънд, жестоко представяне на 100 Кила и Мик Джагър. Публиката аплодира изпълнението на дуетния хит "Piu' Che Puoi" на Ерос Рамацоти и Шер, а певецът се справи брилянтно с партиите и на двете световни звезди. Без да дава време за почивка на феновете, Рафи изригна с Тина Търнър и Ищар, а акапелната версия на Павароти остави всички в клуба без дъх. Гостите се забавляваха с мобилните си приложения, разпознаващи на секундата оригиналните парчета в безкомпромисните интерпретации на Рафи.

На красивото музикално шоу бе представена за първи път на живо и новата самостоятелна балада на изпълнителя "Намери ме", а чаровната звезда качи на сцената и победителя в конкурса за най-добър кавър на парчето. Младият Серджо се справи повече от страхотно и обра овациите на публиката с акапелното си представяне.

Сред публиката се забавляваха Прея, която пригласяше на Рафи през цялото време, актьорът Ники Станоев, Стефан Щерев, Левон Хампарцумян и звездата от Революция Z Джулия Бочева, която не напусна дансинга дори за минута. Ангел Дюлгеров, Радо Казасов, Пламен Денчев, Евгени Димитров, Катя Кръстева, откритието от последния сезон на X FactorАлександрина Макенджиева (на снимката), и танцьорите SkyWalkers също се изявиха в Sofia Live Club.

Както MySound.bg писа, "Намери ме" е вторият самостоятелен сингъл на младия изпълнител, който ще даде име на първия му авторски албум.

Дискът се очаква догодина.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички