Холандците De Staat за първи път в България


Холандците De Staat за първи път в България

4171

Първият концерт на холандците De Staat в България ще се състои в столичния клуб "Терминал 1" от 22.00 ч. на 14 април, четвъртък.
 
Групата става все по-популярна с всеки лайв през последните няколко месеца,  особено след появата на свръхсполучливата аудио-визуална концепция на хита "Witch Doctor" (https://www.youtube.com/watch?v=0ttGgIQpAUc).

Броят на концертите и заетостта на бандата се разрастват изключително бързо, а пренасянето на сценичното поведение от по-горе споменатия клип в клубна среда прави шоутата на холандците изключително атрактивни за публиката.

Съставът е сформиран в Nijmegen през 2006. Групарите, които определят стила си като смес от алтърнатив, електроник и експериментален рок, имат неколкократни изяви във фестивали като Glastonbury, Sziget и Lowlands. Музикални авторитети и фенове предвиждат успешна кариера на бандата. Българската публика ще има възможност да проследи отблизо нейното развитие, започвайки с първото ѝ гостуване в София.

Билетите (20 лв.) са в продажба чрез мрежата на Eventim.bg. Каси: "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец", "Терминал 1", както и онлайн през сайта на компанията на адрес: http://www.eventim.bg/bg/bileti/de-staat-netherlands-sofi-klub-terminal-1-424612/event.html#.

"Терминал 1" е на ул. "Ангел Кънчев" 1.

Линк към събитието във Фейсбук:
De Staat (Netherlands) Live at Club Terminal 1 - 14 April 2016
https://www.facebook.com/events/983120238428706/

Видеоклип:
De Staat - "Sweatshop" (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=54CkdT5QznQ

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички