Тория с нов сингъл и видео


Тория с нов сингъл и видео

4511

Тория ще представи видеоклипа към новия си сингъл "Себе си" в столичния клуб Студио 5 от 18.30 ч. на 16 април при вход свободен.

Парчето е по музика и текст на певицата, аранжиментът е дело на Бобо и Shunud, а на пианото се изявява Стратия. В сингъла звучат и гласовете на Весела Бонева, Живко Станев, Виктор Либа, Анна-Мария Въртовска, Стратия, JJ.

"Себе си" е от предстоящия дебютен албум на Тория. След първия сингъл "Вино", младата вокалистка споделя с публиката следващото си музикално послание. Новата ѝ песен призовава хората да бъдат себе си и звучи изключително силно на фона на отчуждението, което се наблюдава в света днес, както и на фона на все по-трудното отстояване на ценности и идеи, въпреки обстоятелствата, които често диктуват друго.

Заедно с авторските си песни, изпълнителката ще представи и своя прочит на любимата си музика – от Adele и Zaz, до New Radicals и Foster The People, публиката в Студио 5 ще я чуе като себе си във всички превъплъщения.

Младата Тория завършва философия тази година, но музиката е част от живота ѝ още от най-ранна детска възраст. Като дете свири на пиано и китара, посещава уроци по модерен балет и участва в детска вокална група Бон-бон. През годините учи при някои от най-добрите музикални педагози в страната.

Премиерата на новия ѝ сингъл и видео съвпада със старта на YouТube проекта на Тория. Той е свързан със създаването на специален канал в световната онлайн платформа, в който ще бъде качвано видеосъдържание под формата на тематични предавания и записи.

Клипът към "Себе си" пресъздава идеята как човек може да живее искрено във време, когато това е трудно. Дори понякога да се налага да влизат в различни превъплъщения, истинските хора остават верни на себе си.

Екипът, който реализира видеото, е:

Режисьор: Милен Данков (работил по проекти на Михаела Филева, Мария Илиева, Графа, Мария Драгнева и др.)
Оператори: Мони Равалиева, Росен Савков (от "Бояна Студиос")
Пърформънс директор: Христо Попов, Кала Димитрова
Монтаж: Ян Петров
Визуални концепции: Shaman8 (работил с Рейчъл Роу и Виктор Либа)
Пространствено моделиране: ZnART (основател на 2 музея от хартия)
Грим: Благовеста Станева

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички