Smallman се буди от сън


Smallman се буди от сън

4758

Едно от най-познатите и обичани имена в родната независима рок сцена - Smallman, събира столичните си почитатели на своя първи хедлайн концерт в София от ноември 2014.

Събитието е в клуб Terminal 1 на 21 април. На него бандата ще излезе с нова сила и заряд, натрупани през месеците на подготовка и ще представи някои от новите идеи, върху които работи в последно време. Специален гост на събитието ще бъде сръбската алтърнатив метъл банда Wolfram. Билети с цена 12 лева ще намерите в мрежата на Eventim, а в деня на концерта ще струват 15 лева. Броят им е ограничен до 450. На събитието ще се продават и ръчно изработени постери с визията от шоуто в размер 50х70см и крайно лимитиран тираж.

Формацията се изяви като специален гост на концерта на норвежките викинги Wardruna в зала 3 на НДК на 25 февруари и на сцената на Transfiguration Festival миналия август. А последният ѝ хедлайн концерт у нас беше чак през есента на 2014 с гърците Villagers Of Ioannina City и сръбската банда Concrete Sun.

Третият студиен албум на Smallman "Envision" излезе на 31 май 2014, като премиерата му се състоя с концерт именно в клуб Terminal 1. Дискът беше издаден и на винил година по-късно. Сега групата композира нова музика и активно работи върху новите си идеи и лайв шоу. Освен софийския концерт на 21 април, момчетата се изявиха Букурещ, Нови Сад и Лондон в компанията на Оратница. В уговорка са още европейски дати, които ще бъдат обявени допълнително.

С три албума, съчетали бавния и тежък алтернативен рок, и с поглед, отправен към традициите и фолклорното наследство, музикантите се превърнаха в любимци на меломаните, търсещи различното, самобитно звучене и музика с дух и почерк.

Линк към билетите:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/smallman-wolfram-sofi-klub-terminal-1-428576/event.html

Линк към събитието в Terminal 1:
https://www.facebook.com/events/985821358160706/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички