Билетите за концерта на Josе James на привършване


Билетите за концерта на Josе James на привършване

4387

Билетите за втория концерт на José James в България са пред изчерпване.

Както е известно, душата на миналогодишното издание на A to JazZ ще се срещне с родните фенове в Sofia Live Club от 21.00 ч. на 24 април, неделя. Лимитрано количество пропуски на цена от 40 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg.

Вълната от емоции, джазови мелодии, иновативният подход към музиката и приковаващият кадифен глас на José James се завръщат. Именитият гост ще представи "Love In A Time Of Madness", своя нов - четвърти, албум, чиято премиера предстои в каталога на световноизвестния лейбъл Blue Note. Дискът ще се появи през 2017, а дотогава José James ще сподели с публиката всяка нота от него в приятелска и задушевна обстановка. Българските фенове са едни от малкото избрани, които имат огромното щастие да чуят най-новите парчета на изпълнителя, сред които "Let It Fall", "I`m Yours" и "Police State", а и да участват пряко в създаването на проекта. Този факт никак не е изненадващ, тъй като José James буквално се влюби в енергията и отношението, което родната публика му подари по време на A to JazZ, уточняват организаторите.

"Love In A Time Of Madness" e може би най-личният албум, който съм правил досега. Исках да споделя парчетата, които съм написал, с феновете си още преди той да бъде издаден. Мисля, че това изгражда една невероятно връзка с публиката. Позволява ми да видя как хората реагират на всяка песен, кое ги вълнува и защо. Искам да включа само парчета, които вдъхновяват. Щастлив съм, че, споделяйки музиката си по този начин, мога да включа феновете си в създаването на този албум. За мен няма по-голяма награда от това", споделя артистът.

По албума José работи с едни от най-ключовите имена от световната сцена като John Legend, Frank Ocean, Usher, Miguel и много други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички