KiNK и Ben Klock на Sonic Voyager - нов техно стандарт


KiNK и Ben Klock на Sonic Voyager - нов техно стандарт

5221

Когато 2 000 души танцуват без да спират до 9 часа сутринта, това не е случайност - това е Metropolis.

Sonic Voyager потегли с танцувални леки вибрации от Ziggy и продължи с вдигащ хард техно сет на Roboloco. Качването на Kink зад пулта в бившия Хладилен завод на Сточна гара доказа за пореден път защо точно българинът е № 1 Live DJ в света. Експериментите му в музиката отвориха всичките ни сетива, а появата на Рейчъл Роу допълнително наелектризира сетивата с прекрасни и нежни вокали. Изключително електронен и модерен, Страхил Велчев не остави безучастни към музиката му и същевременно успя леко и постепенно да подготви почвата за това, което предстоеше.

Момчето чудо Бен Клок (на снимката с титана Стивън вдясно) се качи на сцената около 3.00 и тогава ситуацията излезе извън контрол. "Няма такова техно, няма такова парти" – беше рефренът на танцувалния ритъм, който акомпанираше иновативните, футуристични и колоритни звуци на гения. Той експериментираше с всяка частица на звуковата вълна, създавайки грубо първокласно техно за истински ценители. Емоциите обаче бяха най-разнообразни – от чиста радост и добро настроение, до изненадата с  "When Doves Cry" на покойния Prince в оригинал, която дълбоко разчувства всички присъстващи.

Синергията му с танцуващите в завода беше толкова силна, че той не слезе от пулта близо 6 часа, оставайки очарован от сериозността на събитието, на което беше попаднал.

След 20 години на сцената Metropolis отново задават параметрите за добро парти.

Защото с началото на Sonic Voyager техното у нас определено е с чисто нов стандарт.

Снимки - в секцията "Галерия"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички