Тодор Георгиев-Toshey с ново видео: Там където


Тодор Георгиев-Toshey с ново видео: Там където

4806

Тодор ГеоргиевToshey, нашумял от участието си в риалити формата "Гласът на България", представи стилно най-новия си сингъл "Там където" с акустичен концерт в столичния клуб Hacienda.

Това бе първата изява на изпълнителя пред публика след завръщането му от САЩ, където се посвети на творчески проекти близо година и половина. Пред близо 100 гости, между които Евгени ДимитровМаестрото, Михаил Белчев и други популярни личности, младият певец представи актуалното парче, а и други любими композиции с китара и ефектен loop station, който им придаде съвсем ново звучене. Присъстващите аплодираха бурно Тодор, който, видимо вдъхновен от топлата подкрепа, изпълни модерните класики "Californication" на Red Hot Chili Peppers," Thinking Out Loud" и "Give Me Love" на Ed Sheeran, "The Sound Оf Silence" на Simon & Garfunkel и много други. На специален екран бе излъчено и новото видео -  ефектно и концептуално.

По всичко личи, че "Там където" ще последва съдбата на успешните песни на Toshey "1:0 за Moi" и "Не вярвам", разгръщайки своя хитов заряд през следващите месеци, уверяват присъстващи на премерата. С приятен денс ритъм и запомняща се мелодия, парчето има всички шансове да се нареди сред най-пусканите по летните парти клубове – в града и край морето.

"Там където" бележи интересен стилистичен завой в творчеството на Тодор Георгиев. Мелодичният му глас, известен от риалити шоуто по БТВ, тук рапира. По-наблюдателните ще открият промяна и в начина му на пеене – резултат от системните уроци при уважавания педагог Алис Боварян, стимулираща го непрекъснато да се усъвършенства.

"Харесва ми да експериментирам и да се развивам музикално. Никога не е късно човек да разбере, че е добър в нещо ново", доволен е от резултата изпълнителят. "Най-много се гордея с това, че текстът на парчето е мой, авторски. Винаги въздействието е много по-истинско, когато изпяваш думи, изразяващи лични твои мисли и емоции", не крие вокалистът.
 
Аранжиментът на песента отново е дело на Светлин Къслев, с когото Тодор работи успешно вече от няколко години. Видеото пък е ко-проект на Петър Кирилов Каспър и Павлин Табашки. В него заедно с Тошко се изявяват четири загадъчни момичета, чиито лица остават скрити зад маски, но не е трудно да разпознаем сред тях актрисата от "Дякон Левски" Дели Адъм Добрева и Мис "Национален отбор по волейбол" Ваня Запрянова. Имената на другите две феи са Ивета Стоянова и Мария Арсова. Ролята им еднозначно разкрива концепцията за трансформацията. Символизиращи четирите земни елемента: въздух, вода, огън, земя, фееричните дами омагьосват певеца и внасят нови цветове в действителността му. Клипът е заснет на Витоша, чийто горски пейзажи силно допринасят за магическата атмосфера и пренасят зрителя в приказни сюжети ала Толкин.

Тодор Георгиев Toshey онлайн
Фейсбук страница
https://www.facebook.com/tosheygeorgiev7

"Там където" - видео
https://www.youtube.com/watch?v=RU29nqBgHNQ

Акустичен лайв в Hacienda:
https://www.facebook.com/events/1584922365155629/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички