Тони Димитрова разплита загадки в Столичани в повече


Тони Димитрова разплита загадки в Столичани в повече

4426

Нови приятелства, планове за нов живот и нови парчета от неподреден пъзел са ключовите моменти в осмия епизод на комедийната драма "Столичани в повече", която зрителите на bTV могат да гледат от 21.30 ч. на 29 април.

Андрей, Пепи, Елеонора и Камелия отварят писмото-загадка, дадено им от монаха и тръгват по новите следи на "Смехотворната икона". Обезверени и вече уморени приятелите се опитват да разгадаят текста от писмото, но без успех. Логиката им ги довежда до нова следа, след която те веднага тръгват – певицата Тони Димитрова.

Отец Григорий разбира, че ще се наложи да учи текстовете от Библията наизуст, както и че ще бъде водещ на предаването за вероучение само на първите му десет епизода. Най-лошото, с което се сблъсква обаче, е новото условие, поставено от патриарха, за което той няма ни най-малка представа.

Славка и Гълъбина стават все по близки. Двете приятелки се наслаждават на имането си и прекарват цялото си време заедно, харчейки пари на воля. Новото приятелство на двете жени отключва още една неподозирана симпатия. Тази на Рангел и Йордан. Двамата усещат, че става нещо странно с нежните им половинки и решават да ги проследят. Приятелството между двете жени води до появата на ново семейство - това на Радко и Яна. Братът и сестрата с различни фамилии също тръгват по следите на скритите пари. На там се отправят и похитителите на Спас, които също се сдобиват с информация за местоположенето им, след като заплашват лекаря, че ще му счупят пръстите на ръцете.

Правилна ли е новата следа, след която тръгват Андрей, Пепи, Елеонора и Камелия, колко дълбоко е затънал отец Григорий в жаждата си за слава, колко пари намира новият отбор на Радко и Яна, на какво стават свидетели Рангел и Йордан, и дали Спас ще успее да спаси кожата си, ще стане ясно от поредния епизод на комедийния сериал "Столичани в повече".

"Столичани в повече" се излъчва  по bTV всеки петък от 21.30 часа. Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички