Великденско намаление на билетите за концерта на Никос Вертис


Великденско намаление на билетите за концерта на Никос Вертис

5144

Никос Вертис ще представи грандиозно шоу с 25 музиканта, лазерно шоу и страхотен звук в столичната "Арена Армеец" на 16 юни.

По случай Великденските празници, BG Sound Stage, организиращи концерта, пускат специални промо билети. Промоцията започва от този петък (29 април) и ще продължи до 9 май. Намалението на цената е с 10 лева за всяка категория билети.

За феновете на Никос Вертис от Пловдив има още една изненада. Ако в периода от 3 май до 10 юни закупят билет на цена от 60 лева, те ще могат да пътуват напълно безплатно със специален автобус, който ще ги закара до концерта и после ще ги върне обратно у дома.

Никос Вертис е популярен от Мелбърн, Сидни и Ню Йорк до Тел Авив и Лондон с невероятните спектакли, в които не само пее и свири виртуозно на бузуки, а и успява да изправи публиката на крака, да я разплаче и да я накара да танцува. Мегазвездата ще пристигне у нас с над 30 човека антураж, но най-пикантните подробности около шоуто си ще запази в тайна до последно.

Билетите за концерта му в "Арена Армеец" се разпродават бързо, което говори за огромен интерес към него от българските му почитатели.

Билети – в мрежата на Eventim.bg (бензиностанции OMV, The Mall, "Технополис", "Техномаркет", "Български пощи") и онлайн на www.eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички