Кой спечели ДВОЙНА покана за Юрая Хийп в Пловдив и Русе


Кой спечели ДВОЙНА покана за Юрая Хийп в Пловдив и Русе

4762

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе отново по предложение на нашите приятели Loud Concerts, благодарение на които прочутата група Юрая Хийп (Uriah Heep) пристига за три концерта в България със съдействието на "Булстрад Арена" и община Каварна. Както е известно, британците ще зарадват многобройните си фенове на "Колодрум" Пловдив (4 май), в Каварна – площад "Защитата на Каварна (6 май) и в "Булстрад Арена" - Русе на 7 май.

Двама получиха уникалния шанс да спечелят ДВОЙНА покана за концертите на легендарната хард рок банда в Пловдив и Русе. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича басистът на Юрая Хийп, заменил покойния Тревър Болдър?

Вярното е: Dave Rimmer.

Честито на Тереза Николова, която се сдобива с пропуск за шоуто в Пловдив, и на Станчо Борисов, който ще аплодира своите любимци в Русе.

Британците пристигат ден преди изявата си в Пловдив и се надяват да имат време да разгледат забележителностите на града. Следващата спирка на групарите е Каварна, където Мик Бокс (Mick Box) и компания са проявили желание да играят голф на игрището Light House. Шоуто в крайморския град на 6 май е с вход свободен. Бандата ще излезе пред почитателите си в Русе следващата вечер. Присъстващите ще могат да пеят заедно с музикантите вечните им хитове, а освен това ще чуят песни от последния им студиен албум "Outsider".

Билетите за концерта в Пловдив са в продажба чрез мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, "Техномаркет", "Технополис", както и на касата пред община Пловдив. Ценовите категории са от 15 до 35 лева. Пропуските за шоуто в Русе са от 12 до 40 лв. в зависимост от местоположението в залата и се предлагат в мрежата на Eventim, партньорите им в цялата страна, а също така и на касата в "Булстрад Арена".

В залите няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com или оттук (http://loudconcerts.bg/ deklaraciia -za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител. Тя може да бъде получена и от охраната на входовете на "Колодрум" Пловдив и "Булстрад Арена"- Русе. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7-годишна възраст ще влизат напълно безплатно - с придружител и попълнена декларация, но без право на седящо място.

Юрая пристига в състав: Mick Box – китара, вокали; Phil Lanzon – кийборди, вокали; Bernie Shaw – водещи вокали; Russell Gilbrook – ударни, вокали и Dave Rimmer – бас, вокали.

Начало на концертите: 20.00 ч.

```
Междувременно все още може да тестваш късмета си за книгата "Фондацията" с диск на супергрупата в съвместната игра на издателство "Сиела" и MySound.bg.

Ето КАК!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички