Борис Солтарийски, Лео, Играта, Спенс и Кристо на Sofia Mezi


Борис Солтарийски, Лео, Играта, Спенс и Кристо на Sofia Mezi

5608

Борис Солтарийски, Лео, Играта, Спенс и Кристо също ще забавляват присъстващите на фестивала Sofia Mezi 2016 (5-8) май.

Както MySound.bg вече огласи, мащабната музикална, спортна и кулинарна програма за националния празник Гергьовден е в столичния Северен парк.
Дванадесетчасово ежедневно безплатно забавление очаква софиянци и гостите на столицата в кв. "Надежда". Над 200 участника в четиридневна музикална програма, ежедневна детска спортна академия на открито, втора детска сцена с петчасови концерти, работилници за скейтборд и анимация, танцови уъркшопи, лунапарк, бабъл футбол, пейнтбол с лъкове и над 1 000 награди са подготвили за децата организаторите на фестивала на балканската скара Sofia Mezi, в комбинация с турнири по табла и белот за по-възрастните, и мащабни концерти на Мирослав Илич, НФА Филип Кутев, Борис Солтарийски, Нели Петкова, Сакис Кукос, Лео, Играта, Спенс, Кристо и много други.

Децата ще могат да оцветят двуметрово пано на Свети Георги и ламята, както и да участват в най-мащабната снимка с именници, правена някога. Организаторите обещават бутилка вино и сокчета за всеки участвал в снимката. Музикалната програма за националния празник започва по обяд с рекордьорите на Гинес - 100 каба гайди, и включва НФА Филип Кутев, световните шампиони ансамбъл София 6, Нели Петкова и децата от музикално училище "Любомир Пипков".

"Първият ден ще предложи за първи път в България звезден бабъл футболен мач между отбора на сърцето в състав Лео, Играта, Румънеца и Енчев, Део, Спенс, Кристо и младежи от дом за деца, лишени от родителски грижи, който ще прерастне в тричасов концерт с кулминация в изпълнение на Борис Солтарийски", споделя водещият Енчев, който определя събитието като най-мащания безплатен фестивал в България.

8 май, неделя, ще започне с междуучилищни стрийтбол и мини футболни турнири за купата на Васил Манченко и ще завърши с двучасов концерт на легендарния сръбски изпълнител Мирослав Илич и оркестър Цариброд.

Огромен киноекран ще излъчва най-великите мачове в историята на българския футбол всяка вечер от осем часа, докато всеки ден в пет ще се провежда семейна щафета с големи награди.

Организатори на третото издание на фестивала са фондация "Румънеца и Енчев" в партньорство със Столична община, район "Надежда", район "Връбница" и музикална компания "Селект Мюзик Медиа".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички