Графа тръгва на eвропейско турне


Графа тръгва на eвропейско турне

4647

Владимир Ампов-Графа предприема първото си европейско турне, наречено  "По-близо един до друг", на което ще представи новия си албум "Моменти".

Обиколката стартира във Виена на 12 май, продължава в Лондон – 13 май, Брюксел – 14 май, Амстердам – 15 май, Берлин – 19 май, Франкфурт – 20 май, Мюнхен – 21 май, Цюрих – 22 май, Мадрид – 27 май, последният концерт ще се състои в Барселона на 28 май.

На сцените във всички градове певецът ще бъде акомпаниран от Борислав Бояджиев – DJ Борче – барабани и диджей, и Венци Трифонов – саксофон, кларнет, арменски дудук. Билетите за турнето продават в мрежата на "Ивентим" и на място.

Изпълнителят неведнъж е пълнил концертните зали в България, а през септември миналата година за първи път пя в Лондон, където "взриви" легендарната "Скала". Последваха много запитвания от почитатели от всички краища на света и това провокира Графа да включи в програмата си eвропейско турне.

Повече информация за всеки от концертите -  във Фейсбук страницата https://www.facebook.com/Grafa.Official

и в събитието Grafa European Tour - https://www.facebook.com/events/983848855040996/.   

Българските фенове в Европа ще са едни от първите, на които Графа лично ще представи новия си албум "Моменти", чиято премиера е само ден преди началото на турнето – 11 май. Почитателите на изпълнителя ще могат да се сдобият с копие от него. Певецът и музикален продуцент работи върху диска близо година, определяйки проекта като концептуален, много емоционален, за истинските фенове. Това е неговият дванайсти студиен албум. Той включва освен нови парчета и хитовете "Домино", "Моменти", "На ръба на лудостта" и "Седемте езера".

Премиерата на видеото към първия сингъл "Drama Queen" се състоя наскоро и даде представа на почитателите какво да очакват от целия проект.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички