Спечели DVD-то на Клас Следите остават!


Спечели DVD-то на Клас Следите остават!

4507

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Парадокс",  в чийто каталог се появи първото концертно DVD на Клас - "Следите остават" (обложката на снимката).

Трима получават уникалния шанс да спечелят проекта на легендарната българска ню уейв група, съдържащ цели 16 парчета и 91-минутен концерт. Имената им ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

През коя година Момчил Колев се присъединява към Клас?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Klas

Очакваме до 14.00 ч. на 20 май, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Любимите на мнозина Бойко Петков, Момчил Колев и Иван Градинаров влизат в диалог с феновете по време на уникалния концерт, който се състоя в столичния Инфо Експо център на 19 април 2013 - първа самостоятелна изява на музикантите след 19-годишна пауза.

Премиерата на DVD-то бе в Sofia Live Club миналия месец със специалното участие на струнен квартет Strings, който изпълни песни на групата в собствен аранжимент.

Клас е една от най-емблематичните групи на българската рок и уейв сцена от края на 80-те и началото на 90-те. През новия век формацията се е събирала само 2 пъти - за "Улица нов живот" в памет на Димитър Воев и за концерта на настоящето DVD, включващо всички хитове на групата – "Госпожа Емилия", "Диви коне", "Река си ти" и "Чай", както и някои нови песни.

В проекта са и мултимедийните филми, използвани по време на паметното шоу. Музикантите обясняват дългогодишната пауза със стремежа си към качеството на продукта, който предлагат на аудиторията.

Формацията е основана в София през 1986. В първоначалния ѝ състав са: Бойко Петков (вокали, бас, китара, композиции, текстове), Иван Градинаров (китари) и Ангел Пенчев (клавир).

- Междувременно все още може да тестваш късмета си за книгата "Фондацията" с диск на знаменитата банда в съвместната игра на MySound.bg и издателство "Сиела"

Виж как ТУК!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички