Официалната трибют банда на Deep Purple с шоу в Sofia Live Club


Официалната трибют банда на Deep Purple с шоу в Sofia Live Club

4226

Най-добрата трибют банда на рок легендите Deep PurplePur.pendicular, ще изнесе първия си концерт в Sofia Live Club от 23.00 ч. на 13 май, петък.

Шоуто е част от турнето на групата, което включва Германия, Полша, Швейцария, Франция, Дания, Холандия, Словакия, Русия, Финландия, Австрия, Белгия и много други държави. Рокаджиите не само ще изпълнят най-доброто от творчеството на знаменитата банда, но ще представят и няколко парчета от дебютния си албум, озаглавен "tHis is the tHing", в който участие взимат самите Ian Paice и Roger Glover от Deep Purple, а и други гости.

Музикантите от Pur.pendicular винаги са били в директен контакт с членовете на Deep Purple не само при подготовката на кавърите, но са били на турне както с тях, така и с Joe Lynn Turner.

Това е единствената формация, подкрепена от членовете на оригиналната група и посочена от тях за най-добрата Deep Purple трибют банда в света. Същото признание музикантите получават и от Joe Lynn Turner, и от специализираната преса в Германия, Русия, Испания, Холандия, Полша, България, Индия и много други.

Българските почитатели на рока имат възможност да станат част от истински хард рок спектакъл, който ще нагорещи сцената в Sofia Live Club с неостаряващи парчета, сред които "Smoke On The Water", "Black Night", "Hush" и много други.  

В Pur.pendicular са ирландецът Robby Thomas Walsh (вокал), италианецът Ernesto Ghezzi (кийборд), австрийците Bernhard Wels (барабани) и Simon Radner (бас) и германецът Frank Panê (китари).

Билети за събитието на цена от 15 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: Sofia Live Club, "Пикадили", "Германос", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец" и "Офис 1".

Цената на място ще е 20 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички