Елица Тодорова с нов проект на Balkan Fashion Week 2016


Елица Тодорова с нов проект на Balkan Fashion Week 2016

4164

Финалистката от "Евровизия" Eлица Тодорова се събра с тъпанджиите Мартин и Кристиян Пищолски в модерен етно проект, съчетаващ българската фолклорна традиция с ефектна звукова картина.

Той ще дебютира на голяма сцена за откриването на най-големия моден форум на БалканитеBalkan Fashion Week 2016. Както е известно, фешън индустрията се събира на голяма сцена в столичната зала "Рейнбоу Плаза" между 11 и 14 май.

Група Вакали ще озари сцената с авторска музика и хореография, пленителен звук на ударни инструменти с невероятни танцови изпълнения и специални визуални ефекти последната вечер на модното събитие, разкриват организаторите. Гостите на Balkan Fashion Week ще се насладят и на куп други  звезди в програмата - легендарния балет Арабеск, поп и рок звездата Роберта, както и на младата джаз и ар-ен-би певица Тория.

Водещи на събитието са Христина Маркова, топмодел и мениджър на първата частна модна агенция у нас - High Level, и любимият актьор на публиката Ники Сотиров, който е и режисьор на модната седмица. Организаторите на форума Мария Колева и Елена Алекси ще посрещнат един от най-влиятелните световни модни критици - Marcellous Jones, основател на The Fashion Insider, както и Anton Dell - световноизвестен моден консултант, работил с най-известните марки в света на модата. Както и Douglas Bassett - известен американски фотограф, снимал най-прочутите звезди и модни икони, също и няколко корици на списание ВОГ за Испания, Италия и Франция. Гости на събитието ще бъдат и представители на италианската модна академия Accademia Del Lusso.

Звездата от тазгодишното издание на New York Fashion Week -  Mihaela Teleaga, и нейният бранд Catch Michellе също идват в България за първи път.

Свое ексклузивно ревю ще направи гранддамата на българската мода Албена Александрова, съобщава "ВИП Комюникейшън".

Билети за събитието се продават в Eventim.bg

http://www.eventim.bg/bg/bileti/balkanska-sedmica-na-modata-2016-sofia-rainbow-plaza-430964/event.html.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички