Ira Losco ще представя Малта на Евровизия 2016


Ira Losco ще представя Малта на Евровизия 2016

4679

Ira Losco ще представи Малта на "Евровизия" 2016 с песента "Walk On Water".

Както е известно, полуфиналите на песенната надпревара в Стокхолм са на 10 май и 12 май, когато нашата Поли Генова ще изпее парчето "If Love Was A Crime" (#ILWAC) ("Ако любовта беше престъпление") под № 12 в списъка с участници във втория ден. Финалът е на 14 май, събота.
 
Ira Losco, която вече е артист на Warner Music Sweden, е една от най-известните изпълнителки в родината си. Певицата има повече от 15 години опит и над 20 музикални награди. Ira е подгрявала два концерта на Sir Elton John, делила е сцена с Katie Melua, Maroon 5, Akon, Enrique Iglesias, Ronan Keating, Tokio Hotel, Gigi D`Alessio и много други. Песните ѝ "What I’d Give", "The Person I Am" и "Me Luv U Long Time" неведнъж са оглавявали класациите в в Малта. Петият студиен албум на изпълнителката - "ххх", се очаква по-късно тази година.

Чаровната дама не е непозната и на "Евровизия". Преди я деляха 12 точки от победата, сега се завръща на конкурса в шведската столица.

Освен талантлива певица, Ira (на снимката) е явен защитник на LGBTI правата, подкрепя кампании против насилието и в помощ на тийнейджърите, получи медал от президента на Малта заради изключителните ѝ заслуги през 2008.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички