Imany ще се завърне с голям концерт в НДК през октомври


Imany ще се завърне с голям концерт в НДК през октомври

4456

След като разпродаде напълно билетите за първото си гостуване у нас в Sofia Live Club на 14 май, събота, Imany ще зарадва своите многобройни български фенове с различно и по-мащабно шоу в София през есента.

Билетите за събитието, което ще се състои в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 19 октомври, влизат в продажба от 10 май.  Пропуските на цени от 40 до 110 лева могат да бъдат закупени от бензиностанции OMV, The Mall, Билетен център НДК, "Български пощи" и в мрежата на Eventim.

Публиката в зала 1 на НДК ще бъде наелектризирана с интимната и същевременно взривяваща атмосфера, с която се отличават изпълненията на френската вокалистка.

Дебютният албум на Imany "The Shape Оf А Broken Heart" (2011) за кратко  спечели симпатиите на меломаните и заслужено придоби платинен статус в редица европейски държави. Българските фенове също не пропуснаха да я оценят и първият ѝ сингъл "You Will Never Know" се превърна в любим хит за хиляди. Съвсем новото EP на младата изпълнителка "There Were Tears" обещава и бъдещият диск, предвиден да излезе преди идването ѝ у нас, да носи точно този дух на бунт, свобода, гняв, тъга и надежда, който пленява и прави нейната поп-соул музика толкова отличителна.

Дори и да изминаха няколко години от първата ѝ голяма продукция, Imany не спира да твори. Между многобройните си турнета тя взе участие в саундтрака към филма Sous les jupes filies. През 2015 излезе сингълът "Don’t Be So Shy", а ремиксът на Filatov & Karas стана същински клубен хит.

Рожденото име на Imany е  Nadia Mladjao. На суахили творческият ѝ псевдоним означава "вяра", "доверие" или "откровеност". В ученическите си години е била атлет и се е състезавала в дисциплината "висок скок". След спорта прави успешна кариера като модел в агенция Ford Models Europe. По-късно заминава за Щатите, където прекарва 6 години, преди да се завърне във Франция и да започне да се занимава с музика през 2008 - започва да пее авторски парчета, в които се прокрадва влиянието на африканските островни ритми. Музика честна и изпълнена с надежда. Българските почитатели ще могат да се насладят на нейната магична искреност и оптимизъм на предстоящия ѝ голям концерт през октомври.

Събитието се организира от Keen Acts.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички