Секси: Libido Project в НДК на 17 май


Секси: Libido Project в НДК на 17 май

5014

Libido Project е заглавието на най-новия нестандартен и забавен проект с участието на класическите музиканти от Quatro Quartet (на снимката) и фюжън бенд Акага, чиято премиера предстои в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 17 май.

Публиката да очаква екстравагантна и неочаквана комбинация от фънк, джаз, класика, бийтове на DJ Borche, прекрасни секси женски вокали и мултиинструменталното включване на Мишо Шишков - цял куп великолепни професионални музиканти се събират на сцената с амбицията за абсолютно нов и различен по звучене, настроение и емоция денс проект.

Голяма част от програмата са напълно нови, специално замислени и създадени от квартета и Акага денс парчета. А, ако някой все пак разпознае любима своя песен, то със сигурност ще е добре "маскирана" с нов аранжимент и поднесена в забавен летен вариант - в унисон с настроението на проекта, издават организаторите.

"За нас е истинско предизвикателство да излезем от рамките на класическия концерт и да предложим абсолютно нов поп-денс продукт", споделя с ентусиaзъм Иван Пенчев, лидер на Quatro Quartet. "С настъпване на лятото и слънчевото време вярваме, че хората ще имат нужда точно от един цветен и енергичен Libido Project", добавя Краси от Акага.

Репетиционният и творчески процес тече с пълна сила, простирайки денс бийтове и емоции в пространството между България и Скандинавието, където група Акага е на турне. Музикантите от Libido Project са готови с едно кипящо от енергия либидо парче.

Концертът е сред акцентите на "Салона на изкуствата" 2016 в НДК.

Билети между 20 и 50 лв. според мястото в залата - в системата на Ticketportal.bg и Билетен център НДК.

Събитието във Фейсбук.

Quarto Quartet - "Отиваме по дяволите" (Астор Пиацола):
https://www.youtube.com/watch?v=I1T0JJ-y48A&list=PLAC2X-Muv9jMBqPUKtUs2n АnZWnpGtw23

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички