Френската звезда Imany се влюби в българските си фенове


Френската звезда Imany се влюби в българските си фенове

4409

След като билетите за първия концерт на Imany свършиха за броени часове след пускането им в продажба, съботната вечер бе емблематична за феновете ѝ в България.

Звездатасе качи на сцената в препълнения Sofia Live Club точно в 22.00 ч. заедно с целия си 8-членен бенд. Двучасовото шоу започна с големия  хит "Don't Be So Shy", чийто първи куплет певицата изпя от съблекалнята и приятно изненада феновете си като мина между тях, за да стигне до сцената и продължи неповторимото си шоу.

Още с първите акорди на любимата на всички "You’ll Never Know" настроението на публиката достигна своя връх. Пленени от неустоимия ѝ глас и чар, всички присъстващи над 900 човека изпаднаха в истински екстаз, не спираха да пеят заедно с нея и крещяха името ѝ с пълен глас.

Сет листът включваше още лиричната "Slowdown", "Please Аnd Change","Pray For Help", "The Good, The Bad And The Crazy", "Take Care Of The One You Love", най-новият сингъл "There Were Tears" и няколко песни от предстоящия й нов албум.

След пламенното изпълнение на Imany, почитателите ѝ не спираха да я аплодират и я върнаха два пъти на бис. Певицата остана очарована от българската публика и не се поколеба да се отдаде до край на силните емоции, като свали култовата си кърпа и куфя на сцената с дългите си плитки.

Imany стъпи за първи път на родна земя на 14 май и изнесе първия си концерт у нас по покана на Art Studio.

Снимка: Лилия Йотова

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички