Ска-пънк маратон в бар Rock It тази сряда


Ска-пънк маратон в бар Rock It тази сряда

4195

Бандите Toy Letters от София и веселяците от града под тепетата НеЩоЦвЕтНо ще си поделят  за първи път сцената в столичния бар Rock It тази сряда, 18 май.

Двете забавни шайки ще предложат на феновете тричасов ска-пънк маратон с   пънк, ска, хип-хоп, реге и фънк. За тях са характерни здрави китарни рифове, палави брас мелодии, мощни вокали и забавни текстове. Съвместното джамборе ще бъде по повод излязлото наскоро второ ЕР на Toy Letters, наречено "Втори напън", както и предстоящия първи албум на пловдивската шайка, който се очаква да излезе съвсем скоро.       

Софийските ска-кор бандити Toy Letters са доста добре познати на столичната публика. Младоците радват с енергичен звук - комбинация от ска, пънк, хип-хоп, реге и фънк, мощно рапиращи вокали и плътен брас. Момчетата издадоха и второ EP, което може да се свали от техния сайт www.toyletters.co. В края на миналата година направиха и премиера на първото си официално видео към песента "Skarabia", която често може да бъде чута в ефира на радио Z Rock. Бандата обещава първи дългосвирещ албум, както и ново видео към един от синглите от второто си ЕР в близките месеци.

НеЩоЦвЕтНо - група доста популярна в пънк/ска средите, е сформирана в Пловдив през 2010. Музикантите започват да обикалят рок клубовете в страната, като носят енергията и посланието на своята музика. Съставът се утвърждава сред пловдивските фенове, които основават и първия фен клуб. През 2013 записват и издават в родния радиоефир два сингъла - "Искам слънце" и "Янска" от замисления си първи албум. Групата е подгрявала Bad Manners и Marky Ramones Blizkreig.

Бандата завършва първия си албум "Свобода и танци" в култовото пловдивско студио C.T.P Records към момента.

Toy Letters са:

Иван Шамандуров (а.к.а Джони) – вокали
Орлин Браняков – бас/ беквокали
Юри Иванов – барабани
Рафи Ховсепян – китара
Емил Николов – саксофон
Слав Лазаров – тромпет/беквокали

НеЩоЦвЕтНо са:

Ян Хмелевский – вокал, китара
"Мингера" – бас, вокал
Велко Илиев – барабани
Венелин Георгиев – сакс
Иван Мелин –  тромбон

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички