Шекерова е новото попълнение в Homeovoxmusic


Шекерова е новото попълнение в Homeovoxmusic

4353

Шекерова е най-новото попълнение в лейбъла Homeovoxmusic.

Младата изпълнителка ще представи дебютния си сингъл "Неонов куплет" в столичния клуб "Хамбара" от 20.00 ч. тази сряда, 18 май.

Песента е по текст на поета и драматург Елин Рахнев, а музиката е дело на Георги Георгиев (група Остава). Главен концептуалист на видеопродукцията е режисьорът Борислав Костов. Заедно със своя екип, той заснема и реализира клип, улавящ по изящен начин емоцията, която носи парчето. Самата Шекерова споделя, че "Неонов куплет" е песен, провокирана изцяло от любовта. Или по-скоро от изплъзналата се такава. В кадрите участва и художникът Стефан Божков, който допълва усещането за естетика и стил.

Шекерова е родена в Пловдив, където завършва специалност "Актьорство за драматичен театър", а след това и магистратура "Режисура за театър и шоу програми". Преди 8 години се присъединява към Драматичен и куклен театър "Иван Димов" в Хасково и там стартира нейната професионална кариера като актриса. Гордее се с това, че през всичките години на сцената е успяла да създаде две професионални театрални школи – в Харманли и Ивайловград. Работила е с режисьорите Мариус Куркински, Леонард Капон, Юри Дачев и Елин Рахнев. Именно един от тези проекти я води до осъществяването на първия ѝ самостоятелен сингъл. По време на репетиция на постановката "Дубльори", Елин, Жоро и Шекерова решават да създадат заедно песен, която тя да изпълни и запише като дебютно парче. Това е и първият музикален проект на български език, който лейбълът продуцира.

Амбициозната изпълнителка записва още песни.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички