Атрактивно арт шоу ще открие модерната градина в PM Club


Атрактивно арт шоу ще открие модерната градина в PM Club

4735

Огнен спектакъл, цирково майсторство и много музика ще съпътстват официалното откриване на лятната градина на PM Club, което ще започне точно в 21.00 ч. тази сряда.

Горещата точка на столичния живот ще забавлява гостите си със специална празнична програма и много изненади от 18 до 21 май.

В първата вечер за отличното настроение на публиката ще се погрижат едни от най-добрите млади циркови артисти у нас. Те ще нажежат обстановката до червено със своя огнен спектакъл "Палячи", който приковава вниманието с динамичен сюжет, мистика и опасни номера. Красотата и унищожаващата сила на огъня ще бъде контролирана от артистите чрез специални огнени и светлинни уреди, някои от тях уникални за България. С напредването на вечерта градуса на настроението ще се покачи още повече с музиката на DJ All’ex, DJ Doncho, DJ Vasques и DJ Kaiski.

Празникът продължава на 19 май с любимото на всички Old School Black Beats и най-добрите хип-хоп и ар-ен-би хитове за всички времена, представени от DJ Doncho и DJ Funkster.

На 20 май италианската звезда DJ Gianni Binni ще бъде специален гост на ежемесечното Party Mode ON, когато зад пулта застават диджеи и продуценти от световната хаус сцена. Той е добре познат на феновете на електронното звучене с лейбъла си Ocean Trax. През дългогодишната си кариера DJ Gianni Binni е работил със звезди като Jamiroquai, Simply Red, Уитни Хюстън, Даяна Рос и Кайли Миноуг.

В събота, четвъртата празнична вечер ще бъде изпълнена с горещите електронни тракове на :PM House Music с DJ Jassen Petrov и DJ Kaiski.

Кадри от огненото шоу: https://www.youtube.com/watch?v=Lw7qpATKbxY

Празничната програма на PM Club до края на седмицата:

18 май, сряда
GARDEN OPENING w/ DJ ALL’EX
DJ DONCHO, DJ VASQUEZ, DJ KAISKI

19 май, четвъртък
GARDEN: DJ ALL’EX @ 9pm
CLUB: OLD SCHOOL BLACK BEATS by DJ DONCHO w/ DJ FUNKSTER

20 май, петък
GARDEN: DJ KAISKI @ 9pm
CLUB: PARTY MODE ON by CIROC w/ special guest GIANNI BINNI
:PM House Music by DJ KAISKI & DJ VASQUEZ

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички