Трамвай № 5 пеят за годишните награди на VIP Communication


Трамвай № 5 пеят за годишните награди на VIP Communication

4662

Легендите от Трамвай № 5 ще бъдат звездите в празничната програма на шестото издание на годишните медийни награди VIP MEDIA Awards 2016.

Събитието ще се състои в столичния клуб Planet Night Аnd Day Sofia (в малкото НДК) на 19 май. Церемонията съвпада с 10-ия юбилей на организаторите – агенция за публични комуникации VIP Communication.

Годишните медийни отличия поощряват и подпомагат развитието на най-добрите практики в медийната сфера. По време на събитието ще бъдат връчени призове в различни категории. Партньорите на PR-агенцията ще осигурят предметни и почетни награди за призьорите.

Над 40 журналисти от национални медии и над 50 ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в категории общество, икономика, иновации, култура и изкуство. Ще бъдат присъдени и специални отличия за цялостен принос в развитието на журналистиката у нас.

"Благодарение на всички вас вече 10 години успяваме да реализираме нашите събития, инициативи, обществени кампании, както и да представяме на общественото внимание нови или вече утвърдени компании и успели личности, които са гордост за всеки българин. Тази наша юбилейна година стартира с поредната ни инициатива - да съберем средства са стипендии на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Благодарим ви, че ни подкрепихте", споделя главният мениджър на агенцията – журналистката и PR Патриция Кирилова.

Основната цел на церемонията е да подпомогне стремежите на медиите да създават позитивни новини, отразяващи развитието на всички обществени и икономически сфери в страната. Да популяризират успехите на българския бизнес, българските таланти и благотворителните инициативи.

Досегашни носители на престижния приз са журналистите Елена Йончева, Иван Гарелов, Милен Цветков, Мира Добрева, екипът на "Господари на ефира" и много други. И тази година сред призьорите ще бъдат журналисти от БНТ, БТВ, Нова ТВ, Канал 3, "България он Еър", както и от печатни и електронни медии.

Събитието ще популяризира инициативата на PR-агенция "ВИП Комюникейшън" за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България.

Изявата е под патронажа на "Ротари клуб" Самоков, ВУЗФ и ERP България.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички