Пустинни подводници и култ от фанатици в клуб Mixtape 5


Пустинни подводници и култ от фанатици в клуб Mixtape 5

4618

Гръцките инструментални сайкъделик подводничари Tuber идват в София за общ концерт с надигащия се роден култ ТДК по покана на "грешния организатор".

Концертът ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 21 май, събота.

Tuber са сформирани в началото на 2010 в Сяр, като още юли същата година Янис, Никос, Парис и…  другият Янис издават едноименния си EP дебют с експедитивност, достойна за възхищение. През декември 2013 независимият им рилийз е последван от дългосвирещата спейс рок медитация "Desert Overcrowded". Инструменталният пустинен рок на групата може да чуете или свалите от (https: //www.facebook.com/tuberband). Групата вече е в челните редици на най–желаните гръцки изпълнители за западните дезърт/стоунър/ ъндърграунд рок фестивали. Освен на Wrong Fest, през 2015 групата свири и на Freak Valley Festival и Lake Оf Fire, а в момента е на поредното си европейско турне, чиято последна спирка преди вкъщи е София.

Преди гърците ще забият нашите ТДК, които се самоопределят като представителна извадка на социалния експеримент, наречен "преход". Музиката на групата е комплексна, смесваща пустинното с планинското. В някои от песните се чува силно заложената основа на българска народна музика, докато в други се усеща дезърт хватката на стоунър рока. Текстовете са изцяло на български, като тук се долавя и Воевското ню уейв влияние. Музика на парадокса и силните усещания, която пленява както сетивата, така и ума, уточняват организаторите.

Ограничено количество 200 билети по 10 лв. - на: http:// wrongevents. ticketlogic.bg или чрез www.bilet.bg (каси).

В деня на концерта ще струват 13 лв., и, ако останат, на входа ще са 15 лв. Повече от половината пропуски вече за изкупени.

Още информация - на:

https://www.facebook.com/events/1698013737112258

fest@wrong-bar.com
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички