Да изкъртим мрака заедно с Милена Славова


Да изкъртим мрака заедно с Милена Славова

5009

Милена Славова организира голям концерт по повод своята 30-годишнина на сцена.

Рок кралицата събира едни от най-големите рок банди и изпълнители в България в зала "Универсиада" от 20.00 ч. на 26 май. "30 години Rock’n’Roll" ще е едно от най-значимите музикални събития на годината, а неговото мото е "Да изкъртим мрака заедно".

Васко Кръпката, Митко Кърнев, Буги Барабата, Шеки, бандата на Пецата, Обратен ефект, Уикеда, Конкурент, Епизод и Fyeld са сред първите групи, които организаторите от Mr. Rock Music обявиха като част от специалните гости. DJane Monique пък подготвя специални визуални ефекти и лазерно шоу.

По подготовката и организацията на 30-годишния юбилей на Милена Mr. Rock Music си партнират с най-големия рок-бар в СофияRock It. От началото на годината стартира и серия от концерти по време на които Милена изпълнява някои от най-големите си хитове за изминалите 30 години, както и парчета от своя последен албум "13".

Милена Славова е сред емблематичните фигури на българската рок сцена. Дискографията ѝ включва 7 албума: "Милена + Ревю" (1989), "Ха-ха" (1991), "Скандалът" ("The Scandal") (1993), "Дъ Вest +" (1999), "Sold" (1994), "10" (с Ревю) (2002) и "13" (2015).

Певицата съосновава друга музикална легенда - Ревю, която още през 1988 се превърна в една от знаковите групи в историята на съвремената българска музика. В същата година на сцената се появява и Нова Генерация, а в България е поставено началото на пост пънк и ню уейв движението. Ревю изнася концерти както у нас, така и в почти всички държави от Източния блок и в Западна Европа, получавайки десетки награди.

От 1993 до 1999 Милена живее в Англия, където продължава да твори и изнася концерти. След завръщането си в България Ревю се събира в оригинален състав, но през 2002 певицата напуска групата окончателно след появата на албума "10", част от който са емблематични и до днес за групата песни.

Премиерата на диска "13" с хитовите парчета "Моите ангели", "Куклата Мици", "Чворолино" и още 10 изпълнения се състоя през 2015.

Билети:

    Трибуна А: 25 лв.
    Трибуна Б: 25 лв.
    VIP зона: 40 лв.

Пропуските са в продажба чрез мрежата на www.ticketportal.bg

Страница на концерта във Facebook

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички