Music Оf Тhe Ancients: Fanfar, Der Dudelgeist и Shambless


Music Оf Тhe Ancients: Fanfar, Der Dudelgeist и Shambless

4369

Сцената в столичния клуб Live & Loud ще бъде споделена от три на пръв поглед различни проекта, но обединени от любовта си към мистиката на средновековната музика -  Der Dudelgeist, Shambless и Fanfar.

Специалният концерт, чийто рамки се простират от атмосферичен фолклор до тежък тъмен метъл ще се състои от 20.30 ч. на 21 май.

Fanfar e новстраничен проект на Arvelss от Shambless. Напълно изчистна от метъл влиянията на основната му банда, формацията пресъздава древния свят на Скандинавия, използвайки изразните средства на атмосферичния паган-фолк. Епика, мистика и рутиално звучене се преплитат със студения вятър на Далечния Север. Всичко това - с текстове на исландски (старонорвежки). Нещо повече - дебютът на Fanfar на сцена съвпада и с промоцията на пъвия албум на проекта. Желаещите ще могат да се сдобият с диск, който ще се предлага на концерта.

Der Dudelgeist ще пренесат присъстващите в епохата на Средновековието. Тяхната музика е интерпретация на европейския фолклор, а членовете на проекта участват в популярни родни състави като Irfan, Kayno Yesno Slonce, Ambient Folklore и Eriney.

Shambless е екстремното име на вечерта. Саундът им обединява тежкия тъмен метъл с фентъзи атмосфера и изчистена концепция, базирана на въображаем и далечен елфически свят.

Shambless е група, позната и обичана от почитателите на родната екстремна сцена, с четири албума и многобройни концертни изяви.

Вход: 7 лв.

Live & Loud е на улица "Позитано" 8.

https://www.facebook.com/events/1738202699759181

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички