Feel: Mahmut Orhan зад пулта в клуб Mascara


Feel: Mahmut Orhan зад пулта в клуб Mascara

4575

Нашумелият диджей и продуцент Mahmut Orhan, покорил родните и европейските денс чартове, ще пуска за първи път у нас в столичния клуб Mascara на 28 май, събота.

Mahmut Orhan е автор на най-големия музикален хит в Европа и на Балканите тази пролет - парчето "Feel". 23-годишният диджей и продуцент от Бурса е новата суперсензация на клубната сцена, който за кратко време покори денс чартовете в България и в чужбина, а песента и клипът към нея буквално заливат медийното пространство.

Артистът пристига по покана на Mascara и с подкрепата на Comma Group. Младият хитмейкър ще поднесе на българската публика наистина впечатляващо шоу заедно с DJ Vasquez.

Дийп хаус, инди денс и ню диско са любимите стилове на Mahmut Orhan, които провокират въображението и креативността му. Работата му основно е съсредоточена върху реаранжиране на парчета от 80-те и 90-те. През 2012 две от неговите композиции са включени в компилациите "Little Buddha" 5 и "Siddharta Dubai (The Spirit Оf Buddha Bar)". През 2014 реализира сингъла "Without You", а година по-късно "Age Of Emotions" достига 33-то място в Indie Dance/Nu Disco Top 100 на Beatport. 2016-та се оказва знакова в кариерата на талантливия продуцент, след като пуска "Feel" feat. Sena Sener.

Mahmut Orhan ще бъде специален гост на серията събития Be Fabulous в  Mascara с подкрепата на "Русский стандарт" по рецептата на Дмитрий Менделеев от 1894, утвърдена с царски указ за единствена и автентична за приготвянето на руска водка.

Начало: 22.30 часа.

Вход 10 лева.

Mahmut Orhan feat. Sena Sener - "Feel":

https://www.youtube.com/watch?v=rQ7tMWOCQlM

Boral Kibil & Mahmut Orhan - "Herneise" (Original Mix):

https://www.youtube.com/watch?v=ROY9m6jPHM8

www.facebook.com/ClubMascara

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички