Цигуларят Тодор Николаев на сцената с Милена Славова


Цигуларят Тодор Николаев на сцената с Милена Славова

5050

Милена Славова и цигуларят Тодор Николаев са подготвили специално шоу за феновете в рамките на големия концерт "30 години Rock’N’Roll" по повод 30-годишнината ѝ на сцена.

Както MySound.bg вече огласи, събитието с мото "Да изкъртим мрака заедно" ще се състои в столичната зала "Универсиада" от 20.00 ч. на 26 май, четвъртък.

Тодор Николаев завършва с отличие Националното музикално училище "Любомир Пипков" в София през 2000. Същата година получава пълна стипендия за Guildhall School of Music & Drama в Лондон, Великобрирания, където завършва бакалавърска и магистърска степени в класа на проф. Ифра Нийман – един от най-уважаваните цигулкови педагози на XX в. Тодор Николаев е носител на награди от международни и национални конкурси по цигулка, сред които Jan Kocian в Чехия и Remember Enescu в Румъния. Свирил е с музиканти от ранга на Найджъл Кенеди и сър Колин Дейвис. Има записи за BBC, RAI, БНТ и БНР. Преподавател е по цигулка и камерна музика в "Сейнт Суидънс Скул", консерваторията "Блекхийт" и "Блекхийт Хай Скул" в Лондон.

Освен Тодор Николаев в "30 години Rock’n’Roll" ще вземат участие Васко Кръпката, Митко Кърнев, Буги Барабата, Шеки, Бандата на Пецата, Обратен Ефект, Уикеда, Конкурент, Епизод и Fyeld. DJane Monique пък подготвя специални визуални ефекти и лазерно шоу.

Събитието е организирано от Mr. Rock Music.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на "Тикетпортал".

    Трибуна А: 25 лв.
    Трибуна Б: 25 лв.
    VIP зона: 40 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички