КПД-0 представят двоен винил и свирят за последен път на живо


КПД-0 представят двоен винил и свирят за последен път на живо

4626

Петнадесет години след своето създаване и девет години след последния си концерт, софийската ъндърграунд класика КПД-0 ще излезе на сцена за последен път.

Това ще се случи в малката зала на столичния клуб Mixtape 5 от 21.00 ч. на 26 май, четвъртък.

Поводът: българските лейбъли Ugly Аnd Proud Records и Amek Collective ще съживят две от култовите издания на групата, като ги издадат на двоен винил. Плочата ще включва "II", издаден през 2002, и ЕР-то "Зад стените на голямата къща", чиято премиера се състоя през 2004.

Специален гост на концерта е Гурко от Анимационерите, който ще се включи с диджейски сет.

Едноименният двоен винил е в ограничен тираж от 154 ръчно-номерирани копия. Всяка корица е проявена на матова фотографска хартия и ръчно-залепена на предния панел. Текстовете са в книжка, в която ще откриете и историята на групата, разказана от ключови музиканти от софийския ъндърграунд. Оформлението на плочата е дело на Костадин Кокаланов и Десислав Лилков. Оригиналните записи са съживени за винил от румънския продуцент и аудиоинженер Мариус Костаке, работил с Expectations, Them Frequencies и Leaver.

Ако след концерта на 26 май останат копия от изданието, ще бъдат разпространени онлайн магазините на Ugly & Proud и Amek, както и в избрани физически локации в София

Билетите струват 10 лв. и ще се продават само на място.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички