Нощта на Оскарите пренася магията на Холивуд в НДК


Нощта на Оскарите пренася магията на Холивуд в НДК

4606

Симона Пейчева, Дарин Ангелов, Алфредо Торес, премиер-солистите на Националната опера и балет и най-добрите танцьори в България ще представят звездното шоу "Нощта на Оскарите" в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 27 май.

Малко след края на най-вълнуващия месец за всички любители на седмото изкуство, НДК ще отвори вратите си и за блясъка на червения килим, за да посрещне зрелищния танцов спектакъл. Обновеното шоу съчетава обичана филмова музика, визуални ефекти и авторски хореографии, които ще пренесат публиката в света на най-емблематичните шедьоври, номинирани или спечелили Наградата на Академията през годините.

Звездата на Народния театър Дарин Ангелов, двукратната ни световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева, любимецът на публиката от първото издание на X Factor Ангел Ковачев и един от най-атрактивните танцьори у нас – Алфредо Торес, са само част от имената в звездното шоу.

Професионалните танцьори от Dancing Stars и Dance Station ще дадат нов живот на едни от най-популярните и знакови филми, печелили "Оскар" през годините. В спектакъла специално участие ще вземат и танцьори от DS121, RnB duo, Lindyhop.bg, X-energy Crew, Umove, Skywalkers, солисти от балет Арабеск, ученици от Националното училище за танцово изкуство.

Главен хореограф на спектакъла е Маргарита Будинова, основни нейни помощници са Милен Данков и Виктор Милушев от DS121, хореографите и учителите от "Денс Стейшън" - България, Мартин Ассев (UMOVE), Калин Калинов (X-energy) и Мина Паталенска.

"Нощта на Оскарите" е шоу, изпълнено с грация и много енергия, и обещава на всички меломани и любители на танците и музиката незабравима емоция.

Спектакълът се осъществява в партньорство с Националния дворец на културата.

Билети на цени от 25 до 50 лв. - в мрежата на Eventim, OMV, Билетен център НДК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички