Voodoo Healers с мощен пънк-рок в София


Voodoo Healers с мощен пънк-рок в София

4703

Солунската атракция Voodoo Healers ще залее с енергизиращ пънк-рок сцената в столичния клуб "Маймунарика" на 29 май (неделя).

Бандата, чието европейско турне с 62 дати в 16 държави вече премина през Бургас и Варна, ще удари с лудите си мрачни парчета пред столична публика за първи път.

Музиката на гърците e силно повлияна от The Stooges, MC5, The Ramones и The Clash, а историята на бандата започва между Гърция и Италия, където живее атрактивният ѝ фронтмен Крис Хийлър.

Колекционер на пънк-рок плочи от началото на 80-те години и постоянно гастролиращ музикант, той сформира състава със серия от репетиции, малки концерти, с много алкохол и добри вибрации. В началото свирят кавъри на любимите си групи, но след това започват да пишат авторски песни и издават дебютния си албум. Оттам нататък фен-базата им в Гърция и на Балканите постоянно расте, а от скоро Voodoo Healers излизат и на все по-големи клубни и фестивални сцени в Европа.  

Докторс Гого Бенд ще подгреят гостите от 19.00 часа с обичайната доза унищожителен врачански хумор и трапезен пънк – може и да не се взимат насериозно, но винаги осигуряват сериозно забавление!

Вход свободен. "Маймунарника" във Facebook: https://www.facebook.com/maimunarnika/?fref=ts

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички