Големият финал на Като две капки вода е довечера


Големият финал на Като две капки вода е довечера

4627

Много хумор, артистична надпревара от висока класа и изненадващи изпълнения предстоят в големия финал на единственото шоу за звездни трансформации в България – "Като две капки вода".

Предаването ще завърши своя четвърти сезон в ефира на Нова от 20.00 ч. този понеделник, 30 май, поставяйки началото на седмицата на големите финали. Четиримата финалисти - Калин Врачански, Геро, Поли Генова и Орлин Павлов, ще се впуснат в решаващата битка, която ще отличи най-добрия имитатор. Освен признание победителят ще получи и голямата награда – нов автомобил.  

Калин Врачански, който впечатли жури и публика с певчески умения, ще заложи на патриотичен дух в образа на Васил Михайлов и песента от филма "Капитан Петко Войвода". "Излизал съм много пъти на сцена, но притеснението тук е голямо! Изненадах се, че мога и да танцувам", сподели актьорът, който се надява да вдъхнови зрителите с един специален за него образ.  

Геро разчита майсторът на клоунадата Юрий Никулин да му помогне да блесне с най-силното си качество – неподправения хумор. "Обичам да изненадвам хората с жестовете и танците на образите, които не се очакват от моята фигура", не крие финалистът, определяйки адреналина на предаването като незаменимо преживяване. След впечатляващото си представяне на "Евровизия" 2016, Поли Генова ще се изправи пред най-голямото си предизвикателство в шоуто – Адел. "Опитът да усетиш различни образи и да почувстваш енергията на големи артисти – това може да се случи единствено в "Като две капки вода" - разказа поп певицата, която не само ще трябва да се справи със сериозния костюм, но и да фокусира вокалните си възможности в хита с над милиард и половина гледания в социалните мрежи - "Hello". "Най-важно за мен беше да разбера дали имам усета да имитирам и мога да кажа, че се чувствам удовлетворен от участието ми!", доверява финалистът с най-много женски образи за сезона – Орлин Павлов. Поп певецът ще заложи на една от вечните песни на Емил Димитров, чието творчество винаги го е съпътствало.    

Рап, хитове и екстравагантни изпълнители ще бъдат задача на новосформираните дуети – Прея и Джулия, и Преслава (на снимката) с Жоро и Светльо. Няма да липсват и изненади, сред които са номинациите за най-добро сценично изпълнение, най-добро вокално представяне и новото попълнение – номинация за най-добър гост.
     
Феновете могат да гледат най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната Фейсбук страница на "Като две капки вода".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички