Веси Бонева представя Родината на благотворителен концерт


Веси Бонева представя Родината на благотворителен концерт

5219

Веси Бонева ще вземе участие в мащабен благотворителен концерт под надслов "Ние обичаме България", който ще се проведе в столичната зала "Арена Армеец" от 19.00 ч. на 31 май.

VS Dance, Сигнал, D2, Веселин Маринов, Тони Димитрова, Поли Генова, Нели Рангелова, Панайот Панайотов, Мариана Попова, Невена Цонева, Преслава Пейчева, LaTiDa и Бон-бон също ще се изявят в събитието, подкрепено от Министерството на туризма, Министерството на земеделието и храните и Министерството на културата по инициатива на BILLA.

Проявата ще даде старт на дългосрочна кампания, която всяка година ще подкрепя по един от 100-те национални туристически обекта, нуждаещи се от поддръжка и реставрация. През 2016 финансовата помощ е предоставена на един от най-значимите български символи – паметника на свободата на връх Шипка.

На голямата сцената Веси Бонева ще представи "Родината" -  пореден проект, който носи посланието да запазим природното богатство на България и да почитаме великата история на страната ни. "Това райско място трябва да бъде запазено каквото е в момента. Да направим всичко възможно младото поколение да запази това, което е за нашите деца. Това е смисълът да живеем. Материалните неща няма да направят никой щастлив. И това вече много хора са го осъзнали", споделя певицата.

Билети за концерта на цени от 5 лв. и 10 л. могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички