Дженифър Батън иска да работи с Мистерията на българските гласове


Дженифър Батън иска да работи с Мистерията на българските гласове

4332

Малко преди гостуването си у нас, Дженифър Батън разкри, че иска да работи с Мистерията на българските гласове:ексцентричната музикантка е пожелала лично да се срещне с представители на народния хор, който от години слави България пред света, за да обсъди с тях евентуално сътрудничество.

Както е известно, Дженифър Батън ще взриви Sofia Live Club в 21.00 часа на 4 юни, събота, с шоуто In Memory Of Michael Jackson. Първият концерт на легендарната китаристка у нас е организирано от Moko Solution. "Мистерията на българските гласове ме вдъхновява, има страхотно въздействие върху мен. Звученето им е уникално, такива гласове не съм срещала никъде другаде!", разкри Батън. Тя призна, че вече е била веднъж в страната ни, минавайки инкогнито с Майкъл Джексън и екипа му по време на турнето HIStory на път за концерт в Букурещ. "Била съм в страната ви веднъж, когато с екипа от турнето на Майкъл Джексън минахме оттам, но беше през нощта и не успях да видя нищо", допълни признанията Батън.

В шоуто ѝ са включени някои от най-големите хитове на най-продавания изпълнител на всички времена, както и впечатляваща мултимедия от съвместните им изпълнения. С екцентричната си визия, която не може да бъде сбъркана по никакъв начин, и експлозивен стил на свирене, Дженифър се превръща в любимата китаристка на Краля на попа, която го придружава по време на трите му световни турнета (Bad, Dangerous и HIStory). Между 1987 и 1997 Батън обикаля няколко пъти земното кълбо, свирейки пред препълнени стадиони и многомилионна аудитория. Всички фенове на Джако я познават много добре с отличителната ѝ руса грива и ексцентрични сценични костюми и я преследват след всяко шоу с надеждата да я пипнат и вземат автограф. Един от пиковете моменти на всеки концерт е изпълнението на хита "Dirty Diana", по време на което Джексън танцува около Дженифър, докато тя екзалтира публиката с китарното си соло. Събитието ще бъде повече от специално не само за феновете на Майкъл, но и за всички почитатели на китарния звук у нас – наскоро списание Guitar Player обяви Дженифър за една от най-великите китаристки на всички времена.

Билети на цена от 40 лв. могат да бъдат закупени в Sofia Live Club и мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн ТУК.

Невероятната китарна техника на Дженифър може да чуете и видите в клипа на "Come Together", едно от множеството ѝ изпълнения с Джако, на следния линк: https://youtu.be/ubR9cXWkXv8

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички