Бог Тангра пак на сцена


Бог Тангра пак на сцена

5142

След повече от 25 години мълчание, култовата група Тангра, любима на поколения българи, се завръща с нов проект, свежа енергия и с ВИП-концерт в зала "Сити Марк" арт център (старото кино "Левски" на булeвард "Янко Сакъзов" № 30 в столицата) от 20.00 ч. на 24 юни. Изявата обаче ще е само подгрявка за мегашоуто, което ѝ предстои в зала 1 на НДК на 1 декември.

Константин Марков, Станислав Сланев - Стенли, Дани Ганчев (вдясно на снимката) и гостите Иво Чалъков и Стефан Попов, добре познати от Grаvity Co., ще представят пред вярна публика най-големите и обичани хитове на Тангра от всички периоди на формацията. Петимата, които усилено работят над нов албум в момента, ще изпълнят и някои от новите си парчета за първи път.

Изгарящи от нетърпение и готови за ексклузивна среща с публиката, музикантите провокират верните си фенове, отправяйки им забавно - емоционално предизвикателство, а именно: "Довършете фразата "Тангра - групата, която…", като запишете свое видео-селфи (с дължина до 10 секунди), с което да изразите какво е Тангра за вас. След това изпратете видео-селфито на лично съобщение във Фейсбук страницата на групата до 10 юни включително, и с телефон за връзка.

Най-оригиналните предложения ще бъдат включени в трейлъра за ВИП-концерта на 24 юни, а авторите им ще получат специална покана и място във ВИП- зоната на "Сити Марк" арт център.

Билети за 24 юни - в системата на www.Ticketportal.bg и www.Ticketsbg.com, както и на касата в "Сити Марк" на булевард "Янко Сакъзов" №3. Цена - 20 лв. за пропуск.

В продажба са и билети за сензационното шоу на Тангра в зала 1 на НДК на 1 декември.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички