Пълната програма на Wrong Fest 2016


Пълната програма на Wrong Fest 2016

3835

Организаторите на четвъртото издание на Wrong Fest са готови с афиша на събитието.

Както е известно, то ще се е проведе в софийското село Войнеговци на 25 юни и 26 юни.

Wrong Fest 2016 представя 19 банди. Целият списък - ТУК!

Хедлайнъри в първия ден на "Грешния фестивал" са знаменитите британци Juno Reactor, чиято музика е основна в саундтрака на култовата трилогия "Матрицата". Ко-хедлайнър за деня са ирландските рок метъл легенди Therapy?. Акценти следващия ден са шведската винтидж рок формация Graveyard и британското инди рок чудо Yuck.

По-известни имена от българските участници са Контрол и Остава.

Очаквайте две сцени и стилово разнообразие. Също така ще има изградена детска площадка с всякакви съоръжения, надуваем замък и играчки; рампа за хора в неравностойно положение и увреждания, палаткова зона и лагерен огън; охраняем паркинг за велосипеди; джаги; тенис на маса; безжичен интернет; волейбол и футбол и други атракции, обясняват организаторите.

Двудневни билети от 45 лв. все още могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic.bg - https://wrongevents.ticketlogic.bg/, www.bilet.bg/каси/ или от The Wrong Bar на улица "Шейново" 18 в София.

Капацитетът на фестивала е за 2 000 човека.

Видеотийзърът за 2016:

https://youtu.be/z6i0QQF5pvQ

Официално видео от Wrong Fest 2015:

https://youtu.be/x0-q1LkJr4E,

Транспорт

Разстоянието от паметника "Левски" до Войнеговци е близо 16 км. и се изминава за по-малко от 25 минути. И все пак предлагаме няколко алтернативи за достигане на фестивалната зона.

➊ Ако имате колело, включете се във велоескорт до Wrong Fest 2016, който се организира от партньорите от "Велоеволюция". За всички колоездачи има 15% намаление на двудневните билети. Купете си билет предварително и в зависимост на каква цена сте го взели, ще ви върнем пари или ще ви дадем чипове за консумация, поясняват организаторите.

➋ Ще организираме маршрутки, които да тръгват от паметника "Левски" към мястото на събитието. Всеки пътник сам заплаща превоза си. Маршрутките ще са през приблизително на 30 минути от 14.00 до 00.00 ч.


➌ Със Софийски градски транспорт. Автобус N 21-22 тръгва от спирката в "Орландовци".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички