Панайот Панайотов празнува юбилей


Панайот Панайотов празнува юбилей

4873

Панайот Панайотов ще отбележи 40 години на сцената с голям концерт в зала 1 на НДК от 20.00 ч. този понеделник, 6 юни.

Като безспорен майстор на евъргрийни, певецът е подготвил американски хитове, както и китка от най-известните му песни, сред които "Момчето, което говори с морето" и "Искам обич да ти дам".

Изпълнителят ще бъде акомпаниран от възобновения след 26 години оркестър Стакато, който някога се водеше като студентска формация, а сега музикантите му са над 70-те. "Навремето заедно със Стакато сме обикаляли по десетки турнета страната и мисля, че е най-удачно за бенефисен концерт да поканя точно същите музиканти", не крие певецът. Част от формацията са Развигор Попов и Иван Пендачански, бащата на Александрина.

"Нямам право на тъга. Моите песни са пълни с енергия и с живот, трябва да поддържам този имидж, защото такава е магията" - обяснява Панайот Панайотов - "Времето тече без ние да го усетим. Трябва да го оценяваме, това време, което си е лично наше. Понякога го пропускаме с много безразсъдни неща, а не мислим. Хубаво е човек да остави нещо след себе си, дори и само един видеоклип", допълва изпълнителят. "Момчето вече е пораснало, а морето – говоря си с него непрекъснато. Тази песен се срасна с мен, тя ми стана и визитната картичка", казва певецът, според когото времето на търсене на шлагерна музика се връща.

Сред гостите на неговия бенефис ще бъдат Петя Буюклиева, Орлин Горанов, Васко Петров, Нора Караиванова и други.

Богдан Томов ще бъде водещ на шоуто.

Билети - ТУК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички