Здравословни храни в сребърни подноси за Форинър


Здравословни храни в сребърни подноси за Форинър

4649

В сребърни подноси ще бъде поднесена храната на музикантите от легендарната група Форинър (Foreigner) по време на престоя ѝ в България.

Това съобщиха от "Жокер Медиa", организиращи концерта на рокаджиите у нас. Както е известно, той ще се състои столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 12 юни.

В списъка с изисквания на музикантите за гримьорната са разнообразни и здравословни храни, като допълнително ще разчитат на български производители на еко продукти. Задължително условие е менюто да бъде поднесено в сребърни подноси и със сребърни прибори. За комфорта на именитите гости се погрижиха от "Ауди България", които любезно предоставиха няколко луксозни автомобила, последен модел от марката. Те ще са на разположение през целия престой на групарите у нас.

Формацията, която има над десет мултиплатинени албумa и шестнадесет хита в Топ 30, пристига в рамките на европейското си турне и обещава незабравимо преживяване на българската публика с най-популярните парчета в дългогодишната си кариера.

Билетите за концерта все още могат да бъдат закупени в системата на Eventim.BG.

Непосредствено след премиерата на албума "Inside Information" (1987) в групата възникват разногласия между ключовите музиканти Мик Джоунс и оригиналния вокалист Лу Грам. Последният напуска групата и е заменен от Джони Едуардс. През 2004 китаристът Мик Джоунс - лидер и основател на формацията, съавтор и копродуцент на всички нейни песни и дискове, я реформира в състав: Джоунс, Кели Хансен (вокали), Джеф Пилсън (бас), мултиинструменталистът Том Гимбъл, Брус Уотсън (китари), Майкъл Блустейн (клавишни), и Крис Фрейзър (барабани). Дебютът на Мик Джоунс и Кели Хансен пред българска публика се състоя през 2011.

Хит сингълът "Waiting For A Girl Like You", включен в тавата "4" , престоя на № 2 в Billboard Top 100 за общо 14 седмици - рекорд в историята на тази класация към 1981, когато излезе албумът. С най-новия си тридисков проект, Форинър приключи 2015 на висок тон, а музикантите имаха повод да се поздравят с големи продажби от дигитален даунлоуд.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички