Кой спечели пропуск за Обичам 90-те


Кой спечели пропуск за Обичам 90-те

4419

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели радио Energy и Coco Agency, традиционни организатори на "Обичам 90-те". Както е известно, юбилейното издание на мегапартито ще завладее столичния Зимен дворец на спорта от 20.00 ч. тази събота, 11 юни.

Двама получиха уникалния шанс да се сдобият с пропуск за събитието. Имената им бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен отговор на въпроса:  

Коя британска певица ще се изяви на сцената в Зимния дворец с германската евро денс формация Culture Beat и рапъра Krayzee?

Вярното е: Tania Evans.

Честито на Вили Радулова и Анастас Балабанов.

Това ще е първо гостуване на певицата у нас. Таня Евънс придоби популярност през 90-те с Culture Beat, а гласът ѝ звучи в хитовете "Mr. Vain", "Got Тo Get It" и "Anything". Сред нейните вдъхновители са Принс, Джеймс Браун, Дона Съмър, Уитни Хюстън, Ани Ленъкс, Алиша Кийс и "дори Бьорк с оригиналните си вокали и експериментален стил", пояснява родената в Лондон на 28 май 1967 изпълнителка.

Вокалистката ще изпълни най-големите хитове на групата, както и популярни парчета от соловата си кариера. На сцената към нея ще се присъедини и рапърът Krayzee, който през 90-те се изявява заедно с друга легенда на евро денс музиката - C. C. Catch.

Немският музикален денс проект Culture Beat е формиран от Torsten Fenslau през 1989. Характерното за формацията е, че през годините неколкократно сменя състава си, а комерсиалния си успех достига през 1993 с хитовата песен "Mr. Vain" с вокалите на Tania Evans и рапъра Jay Suprem. Сингълът застава на № 1 в 13 страни, сред които Германия, Обединеното кралство и Франция. Също толкова успешен се оказва и следващия албум "Serenity", от който са хитовете  "Got To Get It" и "Anything". Музикалните критици определят появата на "Serenity" като ключов момент от историята на денс музиката изобщо.

Както MySound.bg вече обяви, поредицата парти-концерти "I Love the 90s" става на пет години през 2016. На 11 юни феновете на деветдесетарската денс музика ще могат да присъстват на шестото поредно издание на концерта у нас.

Екипът на радио Energy също имат повод да празнува, тъй като медията отбелязва десети рожден ден.

Линк към онлайн продажба на билети: http://www.eventim.bg/bg/bileti/i-love-the-90s-sofia-tba-419225/event.html

Линк към сайта на радио Energy: http://www.radioenergy.bg

Линк към фен страницата на радио Energy във Фейсбук: https://www.facebook.com/RadioENERGYbg/?fref=ts

Линк към видео на La Bouche: https://www.youtube.com/watch?v=8nK1YQiaNEk

Линк към видео на Fun Factory: https://www.youtube.com/watch?v=EASyEj7R1dk

Междувременно все още може да пробваш късмета си за книгата на Тео Чепилов "Ситуация след ситуация"

Ето КАК

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички