Българската връзка на Никос Вертис


Българската връзка на Никос Вертис

5357

Както е известно, един от най-популярните гръцки певци - Никос Вертис, ще изнесе първия си концерт пред българска публика в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 16 юни.

Шоуто ще бъде грандиозно, със сложна сценична конструкция на няколко нива, лазерен спектакъл, страхотен звук и голям оркестър, обещават организаторите "БГ Саунд Стейдж".

"Нямам търпение да се срещна с българската си публика! Много пъти в Гърция при мен са идвали хора от България и се радвам, че най-сетне дойде моментът да им гостувам. Не знам доколко песните ми са познати у вас – вероятно има много по-популярни техни адаптации на български. Но съм 100% мотивиран да направим максимално добро шоу!", сподели Вертис в интервюта пред български медии.

Най-голямата звезда на гръцката сцена прекарва детството си в Холандия. Наскоро обаче той разкри, че е закърмен с българска музика. "Баща ми произхожда от гръцката част на Тракия. Музиката от неговия край много напомня българската. Помня, че често пускаше на мен и брат ми изпълненията на Иво Папазов Ибряма. Страхотен музикант!", спомня си Никос.

В последните години гръцката мегазвезда снима клиповете към най-новите си хитове си в България. Техен режисьор е Люси Иларионов, с когото от няколко години го свързва добро приятелство. "Сигурен съм, че видеата от следващия ми албум отново ще снимам в България. С Люси и неговия екип работим много добре", казва певецът и признава, че все повече нашенци го разпознават по улиците.

Последният клип, който Вертис засне у нас, е към песента "Fobame Gia Sena" с участието на нашата претендентка в конкурса "Мис Вселена" Радост Тодорова. Парчето е включено в актуалния албум на изпълнителя "Nikos Vertis", чиято премиера се състоя неотдавна.

Освен хубавите българки, гръцката звезда познава и добрите ни ресторанти. "Обичам вкусната храна и много си угаждам", признава той и допълва, че винаги съчетава работните си ангажименти със забавления и срещи с нови хора, особено в страни, където не го дебнат папараци и фенове на всяка крачка.

Предвид факта колко бързо се разпродават пропуските за спектакъла в "Арена Армеец", твърде вероятно е скоро да не може да се наслаждава на моментите у нас инкогнито.

Билети – в мрежата на Eventim.bg (бензиностанции OMV, The Mall, "Технополис", "Техномаркет", "Български пощи") и онлайн на www.eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички