Summer Is Music край басейна на Top Secret


Summer Is Music край басейна на Top Secret

6043

Какво: Лятото е музика. Жива, цветна и разнообразна. И, естествено, хубава. С поредица от четири концерта, ще празнуваме радостта от живота под открито небе цяло лято - от юни до септември.

Къде: Край басейна на Top Secret, новата глътка свеж въздух в София, ще звучат боса-нова и фънк, латино джаз и щури брас аранжименти.

Началото е на 16 юни, четвъртък, когато "ще приветстваме лятото с най-слънчевата музика" (Мишо Йосифов). Освен лятото, програмата Bossa Nova On The Beach включва изява на младата певица Велека Цанкова - студентка 3-ти курс по поп и джаз пеене в НМА "Панчо Владигеров", и за пръв път ще бъде на една сцена заедно с:

Михаил Йосифов – тромпет
Александър Логозаров – китара
Милен Кукошаров – пиано
Атанас Попов - ударни

След слънчевото "добре дошли" през юни, звученето ще стане с една идея по-здраво през юли. Концертът Funky Bones на 14 юли (четвъртък), чиято програма подготвя тромбонистът Велислав Стоянов, обещава репертоар от фънк класики - удоволствие и за душата, и за краката.

В средата на лежерния август (18-ти, пак в четвъртък), отново ще отидем далеч-далеч на юг, там, където Карибите и Атлантика се срещат. Концертът Latin Jazz By The Pool обещава среща с гласа на Мартин Ташев – жив, красив и закачлив.

"До нови боси срещи край басейна" ще си кажем на 20 септември (вторник, за разнообразие), с концерта All That Brazz на Брас Асоциация комбо: Мишо Йосифов, Вили Стоянов и събраната от тях великолепна музикантска седморка ще отвее с богата програма от познати парчета от най-различни жанрове – в луди брасови аранжименти, които винаги и изненадват, и радват.

Кога:

16 юни, четвъртък, Bossa Nova On The Beach
14 юли, четвъртък, Funky Bones
18 август, четвъртък, Latin Jazz By The Pool
20 септември, вторник, All That Brazz

Начало на концертите: 20.00 ч.

Къде: Край басейна на Top Secret на булевард "Свeти Климент Охридски" 107,
www.topsecret.bg

Вход: 20 лв.

Телефон за резервации: 0879 878 878

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички