Над 4 000 се обясниха в любов на 90-те с вдигнати ръце


Над 4 000 се обясниха в любов на 90-те с вдигнати ръце

4729

Радио Energy и организаторите на "Обичам 90-те" Coco Agency отбелязаха 10-ия рожден ден на медията пред 4 000 с хитове на едни от най-обичаните евро денс и рап изпълнители - La Bouche, Fun Factory, C-Block, Culture Beat feat. Tania Evans с вихрено шоу в столичния Зимен дворец на спорта през уикенда.

Първи на сцената се качиха Culture Beat с Tania Evans и рапърът Krayzee с хитовете си "Crying In The Rain", "Got 2 Get It", "Inside Out", "Take Me Away" и "Mr. Vain". Танцувалният ритъм, който Tania Evans и Krayzee подадоха, беше продължен от Fun Factory. Музикантите буквално взривиха публиката като изпълниха цели 12 парчета, а всички присъстващи не спряха да пеят и танцуват заедно с тях. Момчетата и вокалистката Balca Tözün показаха, че когато наистина обичаш това, което правиш, можеш да заразиш с добро настроение и положителна емоция всички наоколо - при това буквално за минути. Кулминацията на тяхното участие бе поздрав към екипа на pадиото по повод негова кръгла годишнина.

Музикалната еуфория беше продължена от любимците на българските фенове C-Block. За пореден път цялата зала пя заедно с тях незабравимите парчета "The Future Is So Bright", "So Strung Out" и "Time Is Ticking Away". Финала постави денс проектът La Вouche с емблематичните за деветдесетте парчета "Sweet Dream", "Be My Lover", "SOS" и "I Love To Love". Лейн Макрей и очарователната му дуетна половинка Софи Кайро, доказаха, че евро денс хитовете са непреходни и все още вдигат на крак публиката и я карат да танцува със същия ентусиазъм, с който го правеше и през 90-те.

Радио Energy благодари на своите слушатели и приятели за лоялността, подкрепата и за това, че цели 10 години осмислят усилията на екипа да дава най-доброто.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички