Американската ritual рок банда Odysseus Finn с 3 шоута в България


Американската ritual рок банда Odysseus Finn с 3 шоута в България

4286

Авангардната ritual rock група Odysseus Finn пристига в България директно от Ню Йорк по специална покана на сдружение "Мулти култи колектив".

Американците, сформирани в Бруклин преди две години, ще представят своя дългосвирещ албум "Distraction Is The Devil" (2015) и ще покажат уникалното си музикално, визуално и литературно шоу в София, Пловдив и Велико Търново. Столицата ни е начална точка на европейското турне на групата, което ще завърши в Лондон на 2 юли.

Датите у нас:
16 юни – София, клуб "Три уши", ул. "Три уши" 1, 20.30 ч, вход: 10 лв.;
17 юни – Пловдив, Bee Bop Cafe, ул. "Гладстон" 1, часът и входът ще бъдат обявени допълнително;
18 юни – Велико Търново, ТАМ, ул. "Марно поле" 2, 20.30 ч., вход: свободен;
21 юни – София, Neu!Berlin, ул. "Султан тепе" 18, 19.30 ч., вход: 10 лв.

Шоуто на Odysseus Finn ще пренесе българските зрители на музикален кораб, плаващ в океана, в който ще усетят електрически приливи преди барабаните да изригнат в морска буря. Бурните и обсебващи съзнанието дигитално-визуални ефекти се преливат с химни, за да може накрая корабът да акостира в спокойно пристанище, където властват хармонията и проникновените думи. Концертът е уникално музикално, визуално и литературно шоу на световно ниво.

Музикалният кораб Odysseus Finn се управлява от Michael McQuilken (работил с Amanda Palmer (Dresden Dolls), Wayne Coyne (Flaming Lips), Jeffery Zeigler (Kronos Quartet и много други) и David Van Witt (Hnry Flwr, Sidewalk Dave). Двамата достигат дълбините на своето сътрудничество, откривайки нови хипнотични звуци, които се простират в eдно технологично изпълнение за соматична мъдрост, обясняват запознати.

Audio // Video

Изявите на Odysseus Finn у нас се организират от сдружение "Мулти култи колектив" с подкрепата на "Канга Кодърс", Консултантска кантора Иван Божов и Хан Хаджи НиколиВелико Търново.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички