Moribund Oblivion и Distorted Reality с концерт в София


Moribund Oblivion и Distorted Reality с концерт в София

4691

Турската блек метъл банда Moribund Oblivion (на снимката), позната на феновете от фестивала Autumn Souls Of Sofia 2015, се завръща в България.

Концертът ще се състои в столичния клуб Live & Loud на 18 юни.

Гостите ще бъдат подкрепени от столичните дет метъл ветерани Distorted Reality и от съгражданите им Клада, които ще открият касапницата.

Клада стартира като домашен блек метъл проект на Стойо (китари) и Филип (вокали) през 2013. Целта им е просто запис на качествен атмосферичен студиен блек. През 2015 към тях се включва Жоро (Bleak Revelation) на барабани, все още поддържайки коцепцията проектът да продължи да бъде предимно студиен.Същата година изкарва ново парче – "Acolytes Оf Satan", в което се забелязва както разчупване на стила, така и по-разнообразна динамика. Скоро записите започват да добиват популярност, което довежда към състава да се присъединят нови попълнения: Снежина (китари) и Алекс (бас). В този сплотен екип, Клада поема по нова пътека в развитието си и започва да се готви активно за излизането наяве от безславния свят на самоделните записи, както и да търси съмишленици за изпълнения на живо.

Предварителна програма:
21.00 ч. - 21.40 ч. – КЛАДА
22.00 ч. - 22.40 ч. – DISTORTED REALITY
23.00 ч. - 00.30 ч. – MORIBUND OBLIVION 

Входът за концерта на място ще бъде 10 лева, а в мрежата на eTicketsMall (https://www.eticketsmall.com/product_info.php?products_id=638) могат да бъдат купени предварително билети на цена от 7 лева.

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/1622837721373419

Moribund Oblivion: https://www.facebook.com/moribundobliviontr

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички