Европейското турне на Jeremy? стартира от Освиенцим тази неделя


Европейското турне на Jeremy? стартира от Освиенцим тази неделя

4839

Остават броени дни до европейското турне на Jeremy? като подгряваща група на Queen + Adam Lambert.

Както MySound.bg вече писа, една от най-новите, но и вече много обичани български рок банди, бе избрана лично от легендарните Брайън Мей и Роджър Тейлър, които били впечатлени от различното ѝ и оригинално звучене. Това е и единствената българска банда, част от турнето на Queen + Adam Lambert в Европа.

Първият концерт, на който българите ще забият, е на 19 юни в Освиенцим (Полша) в рамките на Life Festival Oswiecim, където ще изпълнят хитовете от дебютния си едноименен албум. Следващото шоу, част от турнето с Queen + Adam Lambert, ще е в Букурещ (Румъния) на 21 юни.

За родната публика Jeremy? са подготвили разтърсващ лайв, който ще нагорещи атмосферата преди излизането на Queen + Adam Lambert на сцената на стадион "Георги Аспарухов" на 23 юни. Специално за българските фенове Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев, Красимир Тодоров и Емилиян Бонев ще изсвирят няколко нови парчета, неизпълнявани до момента пред широка публика, както и най-популярните си песни от дебюта.

"За нас е сбъдната мечта да бъдем на една сцена с рок легендите Queen. Аз съм изключително повлиян от тях и буквално израснах с музиката им. Имаше определен период от живота ми, когато слушах Queen само на плочи и това е един от най-сантименталните ми спомени в музикално отношение", споделя фронтменът Ерсин.

Веднага след приключването на съвместните си участия с Queen + Adam Lambert, нашите ще се включат в някои от най-горещите летни фестивали. Рокаджиите ще се изявят в афиша на July Morning (Камен бряг, 30 юни), Exit 2016 (Novi Sad, Serbia - Fusion Stage, 10 юли), Golden Sands Music Weekends (Златни пясъци, 30 юли) и фестивала на изкуствата "Аполония" (Созопол, 4 септември), както и някои от най-добрите летни сцени за жива музика в София.

Информация за билетите:
▪    PL 1 – 140 лв.    
▪    PL 2 – 120 лв.    
▪    PL 3 – Front of Stage – 100 лв.    
▪    PL 4 – 90 лв.    
▪    PL 5 – 80 лв.    
▪    PL 6 – Standing 70 лв.

Билетите са в продажба в мрежата на www.ticketpro.bg

Jeremy?:

Facebook: jeremyband
Youtube: JeremytheWicked
Instagram: jeremyband

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички