Anti-Sausage Wubble-Dub: френски инди-фолк в София


Anti-Sausage Wubble-Dub: френски инди-фолк в София

4673

За някои в момента Франция е просто домакин на Европейското първенство по футбол, за други влиза в новините с непрестанните стачки и бунтове против новия трудов закон, който дава повече сила на шефовете и по-малко щастие за работниците.

Акустичният изпълнител Flo Chmod харесва футбол, но още повече подкрепя протестите на хората по улиците. Фло идва от Страсбург, за да донесе  посланието си за пълна свобода за хора, животни и природа в столичния клуб Neu!Berlin от 19.00 ч. тази сряда, 22 юни. Неговите песни носят революционен заряд и чертаят нов свят - без насилие и експлоатация, без доминация и подчинение.

Между сенките на надеждата, виковете на отчаянието и красотата на усмивките, Mohawk намира онова малко местенце, където може да изрази чувствата, които носи в своето сърце. Вдъхновен от модерния фолк и инди-рок, така както и от пънк-рок легендите от 70-те години насам, Mohawk е решил да усети и изживее своята музика по най-пълния и освободен начин. Като солов артист или като цяла банда (както идват за двете си шоута в България), Mohawk носи силни послания: за свободата на човека и животните, за силата на чувствата над лъжите. Тяхната музика е изцяло отдадена на споделянето.

Към събитието се включват и Илко Биров и Константин Кучев с акустичен сет. Илко е сред най-креативните артисти в България, мултиинструменталист и композитор, израснал във Ванкувър. Косьо пък стана известен с феноменалното си изпълнение на "България търси талант".

Вход: 5 лв.

Neu!Berlin е на ул. "Султан тепе" 18.

Организатор на концерта е радикалната и конспиративна групировка DIY Conspiracy (http://diyconspiracy.net), чийто екип специално за концерта обещава веган наденички. След събитието французите заминават направо към Варна, където ще свирят на летния веган фестивал, организиран от Българското вегетарианско общество (http://fest.vegebg.org)

Фейсбук събитие:
https://www.facebook.com/events/1752471311634754

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички